Crónica Liga Femenina Autonomica: Independiente C/R 0 – 1 Campos

El CE Campos, ha estat el primer equip en derrotar l'Inde aquesta temporada.

Independiente C/R: Maria T Mateo, Lorena Maldonado, Andrea Fiol, Marcisca Elias, Esther Muñoz, Marta Martinez, Maria S Ramis, Maria M Sastre, Yolanda Bonnin, Patricia Valera y Marina Martin.

Sustituciones: Nabila El Quadnouni por Marcisca Elias (min.45), Teresa Irles por Yolanda Bonnin (min.62), Samanta Leal por Marta Martinez (min.62) y Estefania Bonnin por Lorena Maldonado (min.75)

Campos: Catalina Delgado, Sandra Papke, Catalina Puig, Maria-antonia Blanco, Claudia Delgado, Melody M Nuñez, Vanesa Fernandez, Maria Merce, Conny Mayer, Maria Francisca y Noelia Muñoz.

Sustituciones: Joana M Vidal por Maria Francisca (min.45), Sonia Checa por Maria Merce (min.59) y Francisca Vidal por Joana M Vidal (min.87)

Goles: 0-1 Noelia Muñoz (min 4)

Árbitro: Francisco Alonso Mas Rodriguez.

Tarjetas: Claudia Delgado (amarilla, min 27), Melody M Nuñez (amarilla, min 73), Catalina Puig (amarilla, min 76) y Noelia Muñoz (amarilla, min 90) para el Campos.

L’equip campaner s’endugué la victòria per la mínima amb l’1 a 0 de contracop aconseguit per Noe al minut 4 .

L’Inde molt fort ofensivament, sobretot a la segona part, i molt especialment als minuts finals, es topà una vegada i una altra amb la dura defensa campanera.

El Campos per la seva part disposà de diverses ocasions a contracop, sobretot a la primera part, que no arribà a materialitzar.

Després d’aquest partit l’Inde continua líder, perseguit pel Son Sardina a un sol punt (ambdós equips s’enfrontaran la propera jornada), i el CE Campos es situa tercer, a 2 punts del líder.