Crónica 3ª Div.: Santanyi 1 – 5 Campos

El trío arbitral con los capitanes del partido

Santanyi:Bussy, Chapi, Ramiro(Zeng, min.58), Benja, Estelrich, Picó, Silver( M. Fernández, min.46), Salinas, Sorell, Cristian Gonzalez y Cristian Alfaro (Carlos, min. 70).

Campos: Toni Mas, Bacano, Pep, Guille, Carlos, David Mateu, Pitu (Adrover, min.75), Colau (Andreu Pont, min.64), Bonet, Silva(Servera, min. 84) y Panucci.

Goles: 0-1 min. 5 Guille; 0-2 min. 32 Colau de penalty; 0-3 min. 44 Panucci; 0-4 min. 69 Bonet; 1-4 min. 74 M. Fernández; 1-5 min. 83 Silva de penalty.

Árbitro: Antonio Reus Vidal. asistido por José Manuel Santandreu Garcia y Fernando Gil Vives.

Tarjetas: amarillas a los locales Estellrich min. 31, Cristian min. 62, Sorell min. 72, Salinas min. 76, Pico min. 82, y por el Campos a Colau  min. 21

Partit amb poca història, on el Camps va ser superior i més efectiu en tot moment. Al min. 5 ia obriria el marcador amb un cop de cap de Guille a la sortida d’un córner. En la jugada següent va poder empatar Cristian, però una gran aturada del porter Toni Mas ho va evitar. Aquest va ser l’únic xut a porta de l’equip local en tota la primera part. No obstant això el Camps faria dos gols més, deixant ja sentenciat el partit al descans, amb un 3-0. Segona part més del mateix, el Santanyí va fer el q va poder i el camps a la seva. En fi, victòria clara pel conjunt visitant.