Victoria del Manacor en el Memorial «Miquel Beques»

.

Ahir en el dia final de les festes de Campos, es va celebrar el XXII Memorial «Miquel Beques» que enfrontava al Manacor contra el Campos.

Partit que a l’inici del mateix va veure com el Manacor sortia més enxufat i amb més xispa, fet que va provocar que als 15 minuts s’avançàs per zero gols a tres. L’equip manacorí va aprofitar totes les ocasions en el començament de l’encontre i va aconseguir aquest marcador que al final va resultar decissiu.

Amb els tres gols encaixats, l’equip campaner es va refer i es va començar a ficar dins el partit, i tengué els seus fruits quan en els darrers minuts de la primera part en Kiko Diego va marcar l’un a tres. Amb aquest resultat es va arribar a la mitja part.

A la segona, el Campos va intentar escurçar encara més les distàncies i va disposar d’un parell d’ocasions. Però no va ser, fins que faltaven deu minuts, quan n’Alberto Cano, transformant una falta directa, va posar el dos a tres que ja va resultar definitiu.

Només queda donar l’enhorabona al Manacor per la victòria en el XII Memorial «Miquel Beques».

 

Biel Sastre para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.