Tito Vilanova no seguirà a la banqueta del Barça

Tito Vilanova | FOTO: MIGUEL RUIZ

El president Sandro Rosell ha anunciat aquest divendres que el tècnic català no podrà compatibilitzar la banqueta del primer equip i el seu nou tractament

«Vull demanar-vos a tots, en nom d’ell i de la seva família, el màxim respecte per la privacitat de tot aquest procés», ha dit sobre Vilanova.

Tito Vilanova no seguirà a la banqueta del primer equip del FC Barcelona, tal i com ha anunciat el president Sandro Rosell aquest divendres en la roda de premsa conjunta amb Andoni Zubizarreta.

El tècnic català no podrà compatibilitzar la tasca d’entrenador del primer equip amb el seu nou tractament. Sandro Rosell ho ha anunciat així: “Després d’avaluar els resultats de les proves rutinàries de seguiment, realitzades aquesta setmana al Tito Vilanova, s’ha presentat l’opció de poder realitzar un tractament per seguir controlant la seva malaltia que li farà incompatible poder desenvolupar la responsabilitat de ser el primer entrenador del primer equip de futbol a partir d’ara”.

Posteriorment, el president Rosell ha demanat respecte per a Vilanova: “Vull demanar-vos a tots, especialment als mitjans, en nom d’ell i de la seva família, el màxim respecte per la privacitat de tot aquest procés que comença a partir d’avui».

La cronologia de la malaltia de Tito Vilanova

El 22 de novembre del 2011 el FC Barcelona va comunicar que Tito Vilanova patia un tumor a la glàndula paròtide i va ser operat d’urgència. Sis dies després va sortir de la Vall d’Hebron i al cap de dues setmanes va retornar als entrenaments.

Gairebé un any més tard, el 19 de desembre del 2012, Vilanova va recaure de la seva malaltia i se li va detectar un petit gangli. Va tornar a ser operat a la Vall d’Hebron i va rebre l’alta dos dies després. El 6 de gener d’aquest 2013 va reaparèixer a la banqueta contra l’Espanyol i posteriorment va viatjar a Nova York per fer-se diverses proves.

Va tornar per dirigir el partit contra el Màlaga del 13 de gener i va tornar a marxar a USA, durant un període de dos mesos, per rebre el tractament adequat. El 29 de març del 2013 va tornar a dirigir un entrenament i va asseure’s a la banqueta el 2 d’abril contra el París Saint Germain.

FCbarcelona.cat

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.