Pedro Gonzalez nou entrenador del CD Serverense

Pedro Gonzalez nuevo entrenador del Serverense

El President del CD Serverense, s’ha reunit amb la plantilla de Primera Regional Preferent, per informar de qui serà l’entrenador per a la pròxima temporada 2013/2014.

La persona que ha escollit el CD Serverense per fer-se càrrec de la primera plantilla del club, es el Sr. Pedro González, reconegut entrenador dins del mon del futbol que en els darrers anys havia deixat d’exercir aquestes funcions.

El C.D. Serverense vol agrair al Sr. Pedro González, la acceptació de la proposta realitzada pel president del nostre club, Sebastià Nebot, per a retornar al mon del futbol i així poder gaudir de la seva experiència i els seus grans coneixements, tots els aficionats al futbol.

Mitjançant aquest escrit li volem donar la benvinguda al nostre club, si bé, més que benvinguda hauríem de dir “bon retorn” a la que va esser la seva casa durant molts d’anys, aconseguint la millor etapa del futbol que ha viscut el nostre club.

Esperam al mateix temps poder continuar amb la il.lusió i recolzament de la afició, que a ben segur l’acollirà amb els braços oberts.

 

CD Serverense

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.