Carta de despedida de Tomeu Fullana de la UD Alaró

Tomeu Fullana se despide del Alaró

Voldria aprofitar amb aquesta carta per despedir-me de tots els que han format part de la UE Alaró durant aquestes 3 darreres temporades ja que deixaré d’entrenar i de coordinar aquest club i ho faré amb un temporada final molt exitosa per nosaltres, gràcies a tots els directius, entrenadors i jugadors que han format part d’aquesta entitat.

Primer vull donar les gràcies a tota la junta directiva i al seu president, Antonio Jimenez per haver deixat que pogués fer la meva feina i per les hores que hi dediquen per que tot pugui anar endavant.

També vull donar les gràcies a tots els entrenadors i jugadors que amb el seu esforç i feina han fet possible que els resultats siguin els esperats. A tots els que han format part de l’equip de regional preferent, jugadors, 2n entrenador Omar Hernandez, delegat Jaume Deya i fisioterapeuta Sandra Perez.

A Llorenç Simonet i els seus jugadors de l’equip juvenil que han aconseguit el campionat de 1a regional juvenil i classificar-se per el campionat de Mallorca i per aquest ascens a juvenils preferent.

A Rafel Pizá i els seus jugadors cadets pel segon lloc aconseguit i classificar-se també pel campionat de Mallorca.

A Agustin Rivas i els seus jugadors infantils per la seva feina i entrega i aconseguir una molt bona classificació, 4t classificat, i formar un gran grup que donarà molts bons resultats la temporada que ve.

Al nostre equip Alevi A entrenat per Joan Adrover i jo mateix que hem aconseguit el segon lloc al nostre grup i arribar a les semifinals del campionat de Mallorca.

A Biel Rojas amb l’Alevi B per fer una gran feina i com els infantils segur que la temporada que ve faran molt bona temporada.

A Charlie Verdejo per la feina feta amb el Benjami, ja que toti ser de 1r any han competit a un molt bon nivell i la temporada que ve encara disfrutaran més.

A Manolo Bragunde i els prebenjamins que per ser el primer any que competien ho han fet molt bé i han fet un gran grup.

I també no puc deixar a Omar Hernandez, el nostre entrenadors de porters, que gràcies a ell tots els nostres porters han ajudat a sumar amb la seva feina ben feta.

A tots els que donen suport a aquest gran grup moltes gràcies i amunt Alaró.

Tomeu Fullana

Redacción

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.