Nico y Artabe no continuarán en el Llagostera

Nico con el Llagostera

Definitivament, quatre jugadors de la Unió Esportiva Llagostera no continuaran la propera temporada. Wilfred, Joaqui, Nico i Artabe deixen el club després d’haver-hi estat dues temporades (el porter) i una els altres tres jugadors de camp. La logística de residència, clau en aquesta decisió de club.

La política d’austeritat que marcarà la propera campanya ha estat clau per la no continuïtat dels quatre futbolistes, ja que la seva situació personal -cap d’ells té fixada la seva residència habitual a Catalunya- obligava el club a fer una despesa extra en allotjament. El porter andalús Wilfred -que venia del Mirandés- havia complert la segona temporada a la Unió Esportiva, on havia acumulat 1.735 minuts en les tres competicions oficials -Lliga, Copa del Rei i Copa Catalunya-. Fa dues temporades va ser el porter menys batut del grup 3 de Segona B.

Els mallorquins Artabe i Nico -arribats del Manacor- han jugat 2.367 i 2.399 minuts respectivament en partits oficials. El pivot defensiu ha marcat 3 gols -tots en lliga- i el davanter 5 -3 en Lliga i 2 en Copa del Rei, un d’ells l’històric aconseguít a Mestalla-. Per últim, l’extremeny Joaqui -arribat de l’Arandina- ha sumat 2.761 minuts i ha anotat 2 dianes, totes a la lliga. El club vol agraïr la professionalitat dels jugadors dins i fora del camp i els desitja en el futur tots els èxits esportius i personals.

UE Llagostera

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.