Sopar final de Temporada Penya Barcelonista Sa Pobla

Penya Barcelonista Sa Pobla

Ahir la penya barcelonista de sa pobla va celebrar a la plaça major del poble un multitudinari arròs brut fet pel nostre cuiner Toni “Cossis”, com a sopar de final de temporada de la penya poblera. A l’acte i assistiren unes 300 persones entre les quals hi havia el Batle de la localitat Biel Serra i el President de l’unió Deportiva Poblense Miquel Molondro el qual convidar als assistents a que avui horabaixa dia 1 de juny a partir de les 19’30H acudiguem en massa al camp Municipal de Sa Pobla al partit de tornada de l’eliminatòria d’ascens a segona divisió B.

Durant l’acte varem rebre la visita d’un convidat molt especial el portuguès “Jose Mourinho” que va fer una improvisada roda de premsa a la que va contestar a les preguntes del nostre Periodista Joan Payeres i a les del públic assistent a l’acte.

Durant els parlaments el nostre president Josep Pascual Comas, va fer un petit repàs de tots els actes que havia organitzat la penya durant tota la temporada i anuncia més actes de cara a la propera temporada perquè recordeu que estaiem celebrant el 30 aniversari de la nostra Penya de la qual ja formen part més de 250 socis, també durant el parlament ens va anunciar que les obres de la nova seu social ja estaien acabades i ja teníem les claus. Per finalitzar va agrair la presència a tot el públic assistent a l’acte de cloenda de final de Temporada.

PENYA BARCELONISTA SA POBLA. FES-TE’N SOCI, ENTRE TOTS FAREM FORÇA.

SERVEI DE COMUNICACIÓ PENYA BARCELONISTA SA POBLA

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.