MIQUEL BESTARD, «CORNELIUS ATTICUS» DEL GOVERN BALEA

Miguel Bestard recibe el «Cornelius Atticus»

L’acte oficial, celebrat a la Capella del Consolat de la Mar, va comptar amb assistència massiva d’autoritats, representants d’institucions, gent de l’esport, federatius i amics del guardonat.

En els discursos se va elogiar la figura de Bestard, com a una persona que ha dedicat bona part de la seva vida a l’esport, com a practicant i com a impulsor del futbol.

BESTARD VOL COMPARTIR EL PREMI

Miquel Bestard va dirigir unes paraules als presents per agraïr la distinció del Govern Balear i per voler compartir el premi amb els colaboradors que ha tengut, ja que, segons ell, el futbol sempre és una feina d’equip.

També va dir que el premi reconeix la bona feina que s’està fent a la FFIB i que servirà d’estímul per seguir millorant el futbol de les Illes Balears.

Aquests són alguns dels fragments del seu discurs:

«El futbol és una feina col·lectiva, un esport d’equip, i el Premi que m’han donat el vull compartir amb tots els que m’han acompanyat durant tots aquests anys.»

«En aquest món del Futbol he fet de tot: espectador, jugador, entrenador, directiu de club, seleccionador, president… en tots aquests àmbits mai he estat tot sol. Per tant, és ben just que si ara he estat mereixedor d’un reconeixament a la meva trajectòria esportiva el vulgui compartir amb la gent que m’ha ajudat i m’ajuda a millorar el futbol de la nostra Comunitat.»

Consider que aquesta distinció de qualque forma avala la feina que en aquests darrers anys hem fet a la Federació de Futbol i això m’umpl d’orgull i satisfacció.»

«És evident que som la Federació més gran de les Illes Balears, però vull destacar que la seva força prové de la unió que tenim entre tots els estaments (clubs, jugadors, àrbitres, entrenadors, tècnics, i col·laboradors), que fa que cada any tenguem més jugadors federats, més equips, més clubs i més competicions. Amb un futbol base de gran nivell tècnic que augura un futur prometedor.»

«El futbol no és simplement un entreteniment; també és una eina de formació, d’educació, de solidaritat i d’integració. Des de la Federació tenim la obligació de donar suport a aquests valors humans que van més enllà del simple exercici físic.»

EL PREMI «CORNELIUS ATTICUS»

Es tracta de la màxima distinció esportiva que atorga cada any el Govern Balear, que en anys anteriors va recaure en esportistes com Rafel Nadal, Jorge Lorenzo i Joan Llaneras.

El Jurat del Premi estava composat per representants d’institucions esportives i mitjans de comunicació i el va presidir el conseller de Turisme i Esports, Carlos Delgado. La candidatura de Bestard, presentada per l’ajuntament de Bunyola, va competir amb altres quinze candidats.

Miquel Bestard, actual president de la Federació de Futbol de les Illes Balears, ha estat futbolista, entrenador i president del Comitè d’Entrenadors de la FFIB, i ha dedicat gran part de la seva vida a la promoció del futbol en general i del futbol base en particular. Com a entrenador va ser Campió d’Espanya amb la Selecció de les Illes Balears Aleví, i també posteriorment amb la Selecció Juvenil; Subcampió d’Espanya amb la selecció Cadet i Medalla d’Or a la Universiada de Palma com a segon entrenador de la Selecció Espanyola, entre altres distincions.

FFIB

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.