Juventud Sallista, patrimoni de tots els inquers

.

Virgilio Moreno (Ex-jugador, ex-entrenador i coordinador del J.Sallista). Tots els que me coneixen saben del meu sentiment pel Juventud Sallista, com el de molts d’inquers i de fóra d’Inca que s’han format a les files dels diferents equips del Sallista.

22 anys a la casa fan que el Sallista sigui una part molt important de la teva vida, de la teva formació, ja no tan sols com esportista, sinó com a persona. És per aquest motiu que molta gent quan varen saber de la possibilitat de què el J.Sallista podia desaparèixer ens preocupàssim per aquesta situació.

Varem ser molts ex-companys, ex-jugadors, ex-entrenadors i delegats, ex-directius, així com d’actuals, que a través de telefonades, mails, etc… parlàssim d’aquest tema, i manifestàssim la nostra preocupació pel futur d’un Club emblemàtic per a la nostra ciutat i pel futbol base balear.

Cal dir que abans de fer res, lo primer va ser anar a parlar amb els actual dirigents del C.E.Constància i del Futbol Base d’Inca, que amablement i molt interessats varen acceptar mantenir una reunió amb nosaltres, així com les que fossin necessàries per aconseguir que el nom del J.Sallista no deixi de ser un referent del nostre futbol base.

Una primera reunió de més de tres hores, on varem exposar la nostra principal demanda, que el J.Sallista continuï essent viu al Futbol Base d’Inca. Amb el compromís d’estudiar la nostra proposta, hem anat tenint contactes amb els responsables del C.E.Constància i el tema va per bon camí.

El Juventud Sallista és patrimoni de tots els inquers, 74 anys d’història han de servir per fer més fort el projecte esportiu del C.E.Constància i del Futbol Base d’Inca, que ens consta que aquest és l’objectiu actual. Hem de fer feina tots plegats per fer cada dia més fort el C.E.Constància i, sobretot el nostre Futbol Base d’Inca, que és el futur dels nostres jugadors, el futur del nostre futbol, el futur d’Inca.

 

 

V Moreno para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.