Debut de Pere Fuster i victòria dins Pollença

Eufòric. Així està avui Toni Florit, l’entrenador del C.E. Sineu de 1ª Regional

Florit i Fuster en el moment de la signatura del fitxatge com a nou jugador del C.E. Sineu de Primera Regional.

Tres punts dins el Pollença (“un camp difícil”, ha manifestat a Díngola) i l’exitós debut del fitxatge estrella d’aquest hivern, Pere Fuster, han fet que Florit hagi viscut un dels partits més agradables de la temporada.

Florit ha manifestat que comencen la segona volta i han d’haver après dels errors. Com ja vàrem informar en la passada Díngola en paper, Florit està segur que l’equip remuntarà posicions “i, com ja vaig dir-vos abans de Nadal, crec que l’equip estarà en les posicions d’alt”. Ha dit que “hem fet un 0 a 3 en el camp del tercer equip més golejador, hem jugat bé, i el resulta és just”.

Pere Fuster

Com ja anunciarem al Facebook, el central sineuer Pere Fuster ha fitxat pel Sineu. Fuster havia renovat amb el Montuïri (de Tercera), aquest passat estiu,com informava en el seu moment la web FutbolBalear, però ara decidí canviar d’aires i tornar cap a Sineu.

“És un jugador que ens aportarà experiència dins el camp, a part de caràcter i saber estar, aspectes que ens fan falta” ha dit Florit. Ha remarcat que “hem fitxat un dels millors centrals de Tercera divisió”.

Florit farà jugar Fuster principalment de defensa central, encara que no descarta altres posicions dins el camp segons les necessitats. Així, donat el caràcter de l’ex del Montuïri i la seva envergadura i fortalesa física, podria ben bé jugar de pivot per davant la defensa o, fins i tot, en altres posicions.

Avui Fuster ja ha tengut els primers minuts.

 

 

AGF
Dingola

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.