Crónica 1ª Reg.: Petra 5 – 0 Juv. C’an Picafort

Petra: Jaime Gaya, Joan P Galmes, Mateu Pons, Josep Sastre, Luis M Medina, Antoni Monroig, Carlos Jaime, Mohamed Acharki, Jaime Jaume, Francisco Curient y Josep Roig.

Sustituciones: Mateo Vanrell por Francisco Curient (min.52), Sebastia Ribot por Carlos Jaime (min.59), Miquel Santandreu por Jaime Jaume (min.68) y Carles Serralta por Josep Roig (min.69)

Juv. C’an Picafort: Carlos Alexander, Jose P Mesa, Ibrahima Mbodji, Bernardo Quetglas, Antonio Extremera, Pedro R Payeras, Daniel Paredero, Jose M Ramirez, Llorenc Perello, Gabriel Sastre y Diego S Lucero.

Sustituciones: Jeferson A Ramos por Pedro R Payeras (min.25) y Sergio Armenteros por Jose P Mesa (min.67)

Goles: 1-0 Antoni Monroig (min 14), 2-0 Francisco Curient (min 41), 3-0 Francisco Curient (min 45), 4-0 Jaime Jaume (min 64) y 5-0 Mohamed Acharki (min 87)

Árbitro: Alvaro Algaba Martinez. asistido por Marovan Koubei y Joan Miguel Ruiz Canamero.

Tarjetas: Francisco Curient (amarilla, min 47), Josep Sastre (amarilla, min 73) y Jaime Gaya (amarilla, min 75) para el Petra. Gabriel Sastre (amarilla, min 30), Ibrahima Mbodji (amarilla, min 33), Jose M Ramirez (amarilla, min 54), Carlos Alexander (amarilla, min 58) y Sergio Armenteros (amarilla, min 76) para el Juv. C’an Picafort.

Horari atípic pel darrer partit de l’any i un dia primaveral, avui al descans, els cafès s’han canviat per “vermouts” i cervesa. A sobra el terreny de joc, dos equips amb mateixos objectius però a distints nivells. Ambdós conjunts havien d’invertir la tendència derrotista, els de Petra per no perdre definitivament el carro de davant i els de Ca’n Picafort, per sortir de la coa. Tan un com l’altra s’han presentat amb tots els efectius de que disposaven per motius varis. Els visitants sols han pogut aplegar 13 jugadors, els de Petra així mateix eren 16.

Si be es vera que la victòria dels locals es l’únic resultat lògic pels mèrits dels dos contrincants, cal dir que els 5 gols encaixats poden dur a l’engany pel que fa a l’actitud dels de Ca’n Picafort i no hem refereixo sols a la part tècnica si no també a l’esportiva. Tot i el resultat en contra, s’han dedicat fins al darrer minut a jugar el millor que han pogut i això es lloable.

Pel que fa al partit, al minut 14, Toni Monroig a marcat un fantàstic gol de falta directa que ha significat el desembós del joc, fins a las hores molt dividit si bé la part ofensiva sempre la posada el Petra. Sembla mentida el que fa jugar amb totes les línies. Abans del descans Xisco Curient ha tingut ocasió d’ampliar el marcador fins al 3 a 0, especial menció mereix el primer gol propi, col·locant un xut amb efecte al segon pal.

Al segon temps mes del mateix, ben aviat han començat els locals les rotacions i els visitants han cedit definitivament el control i les ocasions a l’UE Petra. Així ha sigut com al minut 64, una centrada desde la banda dreta l’ha rematada a boca de gol Jaume Jaume amb l’infortuni que s’ha fet mal al turmell i ha hagut d’esser substituït. Ja a les acaballes una escapada de Moha Acharki que ha acabat driblant al porter i establint el definitiu 5 a 0.

A la represa, ja dins l’any nou, el Petra visitarà el camp de l’Algaida i els de Ca’n Picafort reben un altra dels conjunts d’abaix, s’Alqueria.