Crónica 3ª Div.: Santanyi 0 – 0 Alcudia

Empate del Santanyi ante el Alcudia

Alineaciones:

Santanyi: A. Lozano, Xisco Garí, Estelrich, T. López, Lucho, Silver(Donato,min.61), Ganea, Simón, Raúl(Jaime,min.79), J.Salvá(Picó,min72) y Trontxo.

Alcúdia: Yan, Socías(Alex,min.73), Ruben, Joan Marc, Pascu, David, César, Mauro(Aroca,min.89), Ripoll(Morlà,min.80), Romero y Connor.

Árbitro: Salvador Fornés Bover; Nefasto!

Tarjetas: Amarillas a los locales: Estelrich, Lucho, Silver, Ganea, Simón, Raúl, J. Salvá y doble amostenacion a Trontxo, expulsado en el min.70 y a los visitantes: Yan, Socías, Joan Marc, David, César, Mauro y Ripoll.

Comentario:

Partit amb molt poques ocasions per ambdós equips, on el gran protagonista sense dubte seriós l’àrbitre Fornés Bover. Al min.22 ia la començava a embolicar, on va perdonar l’expulsió al porter visitant Yan, que cometia penal sobre J.Salvá. No només perdono l’expulsió, sinó que va repetir el penal al local Ganea fins en tres ocasions, havent manat repetir les dues primeres que havien estat Gol, no així la tercera. I on l’acabo d’embolicar el col · legiat va ser en el minut 93, que va ser quan es va menjar un penal CLARISIMOOO, comès sobre el local Donato. Aquest penal el va haver de veure el linier, però va fer de no veure-ho. Resumint …. encara que hagi estat un partit amb poques ocasions, l’àrbitre va privar de la victòria al conjunt local.

PAKETE JUTS para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.