Crónica 1ª Reg.: Petra 1 – 3 Port de Soller

El Port de Soller se impone en Petra

Alineaciones:

Petra: Manuel J Garcia, Mateu Pons, Juan Amengual, Josep Sastre, Luis M Medina, Mohamed Acharki, Jaime Jaume, Francisco Curient, Joan C Font, Miquel Santandreu y Josep Roig.

Sustituciones: Antoni Monroig por Juan Amengual (min.60), Mateo Vanrell por Mohamed Acharki (min.75), Jaume Jaume por Joan C Font (min.75) y Guillermo Jaume por Mateu Pons (min.76)

Port de Soller: Pascual Garrido, Alexis Garcia, Lluis Bernat, Antonio Sampol, Pere Bover, Jaume Quiros, Victor Pomar, Guillem Cañellas, Fabian Acosta, Gerardo Muñoz y Juan Rossello.

Sustituciones: Javier Cuartero por Victor Pomar (min.53), Jaume Joy por Alexis Garcia (min.65), Victor Colom por Juan Rossello (min.68) y Pedro Cuart por Pere Bover (min.73)

Goles: 0-1 Gerardo Muñoz (min 32), 0-2 Javier Cuartero (min 70), 0-3 Guillem Cañellas (min 72) y 1-3 Josep Sastre (min 83)

Árbitro: Ruben Guzman Ruiz. asistido por Juan Jose Sarrio Fernandez y Fernando Blanco Gonzalez.

Tarjetas: Jaume Quiros (amarilla, min 14), Pere Bover (amarilla, min 28), Juan Rossello (amarilla, min 56) y Lluis Bernat (amarilla, min 60) para el Port de Soller.

Comentario:

El partit es desarrollava amb molta de igualtat, certa indecisió i moltes jugades sense finalitzar. La veritat es que res no feia preveure que cap dels contrincants pogués treure res positiu d’aquell joc. Però la mala fortuna va voler que en una centrada desde línia de fons per l’esquerra de l’atac del Soller, topessin el porter i un dels centrals, quedant la pilota descontrolada, circumstancia que aprofità Gerardo Muñoz per empenya l’esfèric al fons de la xarxa i avançar-se al marcador. Fins al final de la primera meitat els de Petra aconseguiren generar unes quantes oportunitats. Al segon temps els visitants agafaren el control del joc i els locals cada cop anaven mes a la seva. Tot i això, continuaven creant ocasions, en especial Xisco Curient, molt participatiu durant tot el matx. Als 25 minuts una jugada dels sollerics, acaba en una transició de esquerra a dreta que controla Javier Cuartero que xuta i la pilota fou desviada accidentalment per el defensa que descol·loca al porter i marca el 0-2. Tan sols 2 minuts mes tard, la defensa del Petra provoca una falta perillosa a la frontal de l’àrea i a l’execució d’aquesta, Guillem Calleñas, col·loca de forma impecable al segon pal i incrementa la diferencia al marcador fins al 0-3, probablement injust per els mèrits de tots dos conjunts però els gols que compten son els que entren. Amb aquest marcador i en una de tantes jugades de l’atac local, el col·legiat se va empassar una clara pena màxima, el que va fer mal a l’ànim d’uns jugadors que ja ho passaven malament amb aquell marcador. A 7 pel final, una internada de Curient dins l’àrea del Soller, aconsegueix cedir-la a Josep M Sastre per retallar les distancies, però aquí es va constatar el desànim del grup ja que, gaire bé, no va celebrar-lo i tangent en compte el poc temps que faltava pel final, agafaren la pilota tranquil·lament i se n’anaren caminant i amb el cap baix, la veritat, va ser una imatge molt significativa i contundent de que aquí alguna cosa no funciona.

Tres punts molt importants per el Soller i el Petra que passa de l’eufòria (injustificada) al catastrofisme mes absolut en qüestió de setmanes.

 

 

JSB para Fútbol Balear.
Fotos de Arnau Amengual Bonnin.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.