A-llubi: Biel Alomar, David Martinez, Jose L Valens, Rafael Bauza, Gabriel Salva, Jaume Llompart, Nadal Perello, Juan C Cano, Bartolome Nicolau, Toure Lassana y Joan C Gaya.

Sustituciones: Jaime Borras por Joan C Gaya (min.69), Gabriel Rossello por Juan C Cano (min.86), Jose D Cougil por Nadal Perello (min.89) y Juan J Coll por Gabriel Salva (min.89)

Sineu: Bartomeu Llompart, Juan Barcelo, Miquel A Bergas, Juan Beltran, Francisco Quetglas, Marc Barcelo, Salvador Matemales, Joan M Bergas, Marc Solier, Pau Company y Francesc Oliva.

Sustituciones: Miquel Bauza por Marc Solier (min.57), Gabriel Gelabert por Marc Barcelo (min.65) y LlorenÇ Gelabert por Salvador Matemales (min.71)

Goles: 1-0 Jaime Borras (min 70)

Árbitro: Jesus Alfonso Bessini. asistido por Joan Prats Marti y Francisco Cañadillas Espada.

Tarjetas: Toure Lassana (amarilla, min 41), Bartolome Nicolau (amarilla, min 60), Jaume Cladera (amarilla, min 68), Rafael Bauza (amarilla, min 84) y David Martinez (amarilla, min 88) para el A-llubi. Juan Beltran (amarilla, min 59), Francesc Oliva (amarilla, min 64), Miquel Bauza (amarilla, min 68) y Salvador Matemales (amarilla, min 72) para el Sineu.

S’ha jugat amb jornada avançada, en el camp municipal de Ses Comes a n’el “poble de les tàpereres” un intens, però molt poc entretingut partit que ha enfrontat l’equip local el A. Llubi molt ben classificat (5è) i el veïnat equip del Sineu situat a la posició mitjana de la taula classificatoria (10è) separats només per 2 punts de diferència. 24 pels locals i 22 pels sineuers.

Els conjunt local ha estat molt ben animat pels seus aficionats molt nombrosos i hem vist poquets sineuers que han vingut a n’aquesta bonica tarda de sol a donar suport als seus; a tot això hi ha que afegir l’ingredient de rivalitat comarcal i la bona ratxa en els darrers partits que duen ambdos equips.

La primera part ha defraudat als espectadors locals i tampoc ha deixat massa contents als visitants ja que el joc ha estat molt pla, amb molt centre-campisme i en poquetes arribades de perill a una i l’altra porteria; així donç no és extrany que s’hagui arribat al descans amb un empat que feia justicia al que haviem vist al terreny de joc.

Les poques jugades que mereixen esser transcrites han estat les següentes:

Min. 8: Bona passada del centrecampista visitant Salva a Joan Marc qui xuta amb intenció però la defensa local desvia la trajectoria de la pilota a corner.

Min. 17: Gayà el davanter local passa a Nadal qui xuta fora de la porteria de Boby.

El partit deiem era avorrit i sense moltes aternatives així i tot els qui manaven al centre del camp eren els jugadors visitants; però sense polvora a les seves botes i sense arribades a la porteria de Jaume.

Min. 40: Xut ras i fort de Cano que atura el porter visitant sense problemes.

La segona part ha començada amb una reacció molt bona dels locals i els visitants encara «estaven a les casetes» quan als 30 segons el A. Llubi ja ha forçat un corner al seu favor que s’ha tret en curt i a rematat a la esquerra de la porteria visitant per Nadal.

El joc repetim ha millorat pels locals i els visitants han estat desapareguts per complet. La possesió de la pilota, el centre del camp i les millors jugades d’atac els han fetes els homes locals.

Min. 56: Bona jugada de Nicolau qui passa l’esfèrica a Valens i aquest al davanter centre Gabriel qui xuta desviat de la porteria sineuera.

Min. 67: Falta que treu el capità llubiner David a les mans de Boby.

min. 69: Un fort dispar de Nadal s’estavella al creuer del travesser de la porteria visitant. Per poc no es converteix amb un «golàs».

Min. 70: Surt molt ovacionat al terreny de joc Dario l’idol dels aficionats locals.

Min. 72: Una jugada front a l’àrea grossa del Sineu sense massa perill acaba amb un xut de Borràs i la pilota rebota a la bota del central sineuer Beltràn qui l’afica dintre la seva propia porteria. Arribava el 1-0 a favor dels locals i pel que veiem fins a n’aquest moment es pod dir que era un resultat just.

Min. 75: Dario treu una falta a la frontal de l’area del Sineu i remata Nicolau però la defensa rebutja i aqui s’acaba el perill.

Min. 76 i min.78: Dues jugades calcades fetes pel mateix jugador Borràs qui roba la pilota als defenses visitants i remata dues vegades a porteria però cap de les dues vegades amb sort pels seus interessos.

El Sineu no sabia que fer amb la pilota i abusava de centrades llargues dels defenses als davanters sense jugar-la: Balons a l’olla però sense cap ensurt pels locals que tallaven totes les jugades d’aproximació visitant a la seva àrea. Hem de dir que el porter local Jaume ha estat un espectador més aquesta segona part.

Min. 85: Nicolau molt batallador i per noltres el millor jugador local en el partit d’avui fa un bon passi a Gabriel i aquest xuta a les mans de Boby, el porter visitant.

Min. 86: Jugada individual de Gabriel qui passa a quatre contaris però el seu xut final surt desviat fora de la porteria de Boby.

Min. 87: Amb el Sineu sense idees damunt el camp el Llubi volia rematar el partit amb un altre gol i quasi es consegueix amb un xut del capità David qui s’estavella al travesser de la porteria sineuera.

Min. 89: Bona jugada per la banda esquerra de l’atac local conduida per Dario qui passa la pilota a Gabriel i aquest fa la centrada damunt sa porteria visitant, sense ningú devant per poc no hi arriba a rematar Rosselló qui havia sortit feïa pocs minuts al terreny de joc.

Min. 92: L’única jugada amb un poquet de perill dels visitants aquesta segona part s’ha produida quan Llorenç ha arribat amb la pilota conduida fins a la retxa de fora al costat de la part dreta de la porteria de Jaume. L’esfèrica ha estat rebutjada pel defensor Touré a corner.

Hem dit abans que el millor dels locals ha estat Nicolau, cosa que no podem dir de cap jugador visitant en el dia d’avui ja que l’equip ha estat molt desencertat; si bé En Xisco Quetglas a la primera part ha estat molt actiu i ha creat bastant de joc pels sineuers.

Els trio arbitral encapçelat pel senyor Jesús Alfonso ajudat a les bandes pels senyors Joan Prats i Francisco Canadillas han estat encertats i sense cap complicació no han influenciat amb les seves decisions en el resultat final. la nota es de notable alt.

Les declaracions dels tècnics han estat les següentes una vegada acabat el match:

Roberto Cuesta del A. Llubi ens ha manifestat que al seu entendre el Sineu havia manat damunt el camp els primers 35 minuts de joc, fins que el seu equip s’ha compost en els últims 10 minuts d’aquesta primera part.

A la segona part hi ha hagut un canvi d’actitut en el Llubi i un nou posicionament dels jugadors sobre el terreny de joc que ha fet que aquests foren els senyors del joc al mig camp i els amos de la pilota. Cosa que ha fet asfitxiar al Sineu i deixar-lo sense domini de la pilota.

Pensa que aquest equip si aconsegueix la permanència matemàtica per Nadal podràn somniar amb altres metes més boniques a final de temporada; i per somniar com no pensar amb el possible ascens de categoria.

Toni Florit del Sineu ens ha dit en poques paraules i bastant contrariat que per ell la primera part feta pel seu equip ha estat bastant potable però sense arribades de perill a la porteria contraria.

Ens diu que al seu equip l’hi falta moltes vegades saber llegir els partits i això provoca falta de intensitat i convicció en els seus jugadors; endemés repeteix que té quasi deu homes lesionats i de baixa.

De fet avui hi havia convocats a l’equip quatre juvenils.

De la segona part quasi no ens ha volgut parlar perquè no s’ha fet el que a la caseta al descans havien parlat.

Llástima diu per acabar que «duiem una bona trajectoria aquests darrers partits» i avui s’ha trencada.

Ara cal aixecar-se i pensar millorar en el pròxim encontre del diumenge vinent.

La propera jornada el A. Llubi visitarà al Bunyola i el Sineu rebrà a casa seva al Son Cladera que està encamellat a les primeres plaçes de la taula classificatoria.