Crónica 1ª Reg.: Petra 2 – 2 Lloret

jugada del partido
Alineaciones:

Petra: Manuel J Garcia, Mateu Pons, Juan Amengual, Guillermo Jaume, Luis M Medina, Antoni Monroig, Francisco Curient, Jaime Jaume, Joan C Font, Miquel Santandreu y Josep Roig.

Sustituciones: Said Lazaar por Luis M Medina (min.34), Josep Sastre por Antoni Monroig (min.69), Mohamed Acharki por Francisco Curient (min.77) y Antonio Font por Manuel J Garcia (min.78)

Lloret: Andres Pascual, Raul Martinez, Alberto Miranda, Luis Gutierrez, Domingo Llabres, Francisco Pons, Jaume Garcias, Joan M Navarro, Jose R Solano, Joan G Mateu y David A Perello.

Sustituciones: Juan A Santiago por Joan M Navarro (min.34), Miguel Coll por Jose R Solano (min.46), Angel Valero por David A Perello (min.46) y Kelvin E Onose por Domingo Llabres (min.46)

Goles: 1-0 Antoni Monroig (min 1), 2-0 Miquel Santandreu (min 23), 2-1 Joan G Mateu (min 61) y 2-2 Kelvin E Onose (min 65)

Árbitro: Ramon A Llabres Galmes. asistido por Antoni Prats Marti y Francisco Cañadillas Espada.

Tarjetas: Jaime Jaume (amarilla, min 52), Antoni Monroig (amarilla, min 59), Said Lazaar (roja, min 63), Said Lazaar (amarilla, min 63), Miquel Santandreu (amarilla, min 74), Antonio Font (amarilla, min 75) y Miquel Santandreu (amarilla, min 86) para el Petra. Luis Gutierrez (amarilla, min 24), Raul Martinez (amarilla, min 39), David A Perello (amarilla, min 42), Jose R Solano (amarilla, min 45), Jaume Garcias (amarilla, min 60), Juan A Santiago (amarilla, min 69), Angel Valero (amarilla, min 85) y Andres Pascual (amarilla, min 89) para el Lloret.

Comentario:

Temps agradable i bon ambient a Na Capitana de Petra per veure el partit. Els locals venien de aconseguir un grapat de victòries que els havien alçat fins els llocs punters de la taula classificatori. El cert, pero, es que ho havien fet sense un bon joc, avegades amb el tant important factor fortuna al seu favor i d’altres per que els adversaris ho feien pitjor que ells. Dons avui havien jugat una gran primera part amb col·locació, ordre, intensitat i anul·lant completament a l’UE Lloret. En aquest primer temps aconseguiren 2 gols d’avantatge i n’hagués pogut caure algun altra, pero, cap alla la mitja hora de joc es va produir una topada de caps, fortuïta i involuntària entre els jugadors Marcelo Media (Petra) i Joan M Navarro (Lloret), que obligà a aturar el joc varis minuts. A conseqüència d’aquest fet i tot i practicar als jugadors un bendatje, l’arbitre no els va permetre continuar degut a la quantitat de sang que ratxava de les ferides. Els substituts foren Said Lazaar per el Petra i Juan A Santiago per el Lloret, acabant sense res mes destacable, la primera meitat.

Jugats 10 minuts de la represa, es va començar a notar a l’ambient un sentiment desagradable i per desgràcia ja conegut per l’afició local. A les grades es va començar a sentir un rumor que deia; aixó no va be, acabarà com dins Lubí.

Als 7 minuts, Jaume Jaume (UE Petra) va veura la targeta groga, era la primera, d’aquí al final en veurían 7 mes i 2 expulsions. Al minut 16 es va produir una jugada que seria determinant per l’esdevenir del partit. A una treta de falta a favor dels locals i va haver un intent de remat que l’assistent no va dubtar a marcar com a fora de joc, banderí a l’aire, pero l’arbitre no va assenyalar res. La jugada continua i els de Lloret tragueren la pilota provocant una contra, mentre tant el linier continuà amb el banderí enlairat. El mig de la confusió, la defensa local va decidir centrar-se en protestar la no senyalització de l’infracció, desentenent-se d’aturar al davanter del Lloret, Joan G Mateu, qui controla l’esfèrica i,amb una vaselina, supera fàcilment la mitja sortida del porter local, establint el 2 – 1. Treuen de centra i als 5 minuts una falta sense cap mes importància ja que es produir a pocs metres de la divisòria al camp del Lloret, no es sap ben bé per que, va ser molt discutida pels de Petra, tan es així que el jugador Said Lazaar va veure 1 groga i als 10 segons la vermella directa (?). En mig de l’aldarull, el Lloret a la seva, treu la falta i la col·loca al segon pal on, lliura de marca, Kelvin Onose aconseguí l’empat a 2. Es la segona remuntada dels de Lloret en 8 dies.

D’aquí al final joc travat, moltes de faltetes i poc joc. Al ’74 veu la groga Miquel Santandreu per reiterades protestes i al ’86 la segona pel mateix motiu. Conseqüència, quan el Petra havia de pressionar per intentar aconseguir la victòria, es va veure amb 9 jugadors i així es molt difícil.

Finalment es consolidà l’empat que de ben segur valorares de forma molt diferent un i altre equips. La setmana que ve, difícil sortida dels de Petra al Binissalem «B» i els de Lloret reben un dels solistes, s’Alqueria.

 

JSB para Fútbol Balear.
Fotos de Arnau Amengual para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.