Crónica 3ª Div.: Campos 1 – 0 Alcudia

El Campos vence por la mínima al Alcudia

Alineaciones:

Campos: Antonio Mas, Antonio Roig, Nicolas Mercadal, Jose Maria Gari, Miguel Lopez, Javier L Lirola, Alberto Cano, Guillem P Nigorra, Rafael Ferragut, Agustin M Najera y Bernat Fullana.

Sustituciones: Juan A Riera por Antonio Roig (min.41), Antoni Bonet por Rafael Ferragut (min.58) y Edwin V Vega por Agustin M Najera (min.90)

Alcudia: Yan C Perez, Pedro Socias, Ruben Castro, Joan M Bergas, Joan Pascual, David Mateu, Alejandro Lorente, Emilio J Mauro, Miguel A Morla, Daniel Melero y Cesar Ruiz.

Sustituciones: Juan J Romero por Alejandro Lorente (min.32), Miquel Ripoll por Emilio J Mauro (min.79) y Miguel A Alvarez por Miguel A Morla (min.85)

Gol: 1-0 min. 16 Nicolas Mercadal

Árbitro: Jaime Bardaji Martin. asistido por Santos Arenas Cuesta y Oscar Roig Escandell.

Tarjetas: Joan Pascual (amarilla, min 53), David Mateu (amarilla, min 53), Juan J Romero (amarilla, min 57), Pedro Socias (amarilla, min 79) y Juan J Romero (amarilla, min 86) para el Alcudia.

Comentario:

TERCERA VICTÒRIA CONSECUTIVA

El CE Campos continúa en la dinàmica guanyadora que va iniciar contra el Peña Deportiva i que li ha permès sumar els darrers nou punts.

 

Partit molt disputat el que s’ha jugat avui capvespre a Campos i que podríem resumir en dues jugades claus que s’han donat a la primera part. Sobre el minut 13, l’àrbitre de l’encontre ha assenayalat un penalti molt dubtós a favor de l’Alcúdia i que l’equip visitant no ha sabut aprofitar gràcies a una gran aturada del porter local, Toni Mas. I en el minut 19, s’ha produït la segona jugada clau que ha estat quan en una pilota llarga del Campos, el porter visitant Yan ha comès una greu errada i no ha conseguit fer-se amb la pilota, deixant-la a peus de Colau, que amb la porteria buida només ha hagut d’empènyer al fons de la xarxa.

 

Amb aquest resultat s’ha arribat al descans. En el començament de la segona part, el Campos ha estat a punt de marcar el segon gol, amb un gran xut d’Agus però en aquest cas, el porter alcudienc ha realitzat una gran aturada. L’Alcúdia ho ha intentat però les aturades de Toni Mas i la defensa campanera han impedit que l’equip visitant marcàs el gol de l’empat.

 

En definitiva, tres punts més, que permenten al CE Campos seguir en la tercera posició de la classifació en solitari. Diumenge que ve es desplaça a l’illa de Menorca per a jugar contra el Mercadal, un dels equips capdaventers d’aquesta tercera divisió.

 

 

 

CE Campos para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.