Crónica Preferente: CCE Sant Lluis 1 – 1 CE Ferreries

imagen del partido

Alineaciones:

CCE Sant Lluis: Jose Manuel Herrera, Bernardino Andres Gelabert, Cristobal Galvez, Isaias Pons, Oscar Sintes, Marc Villalonga, Zouhir Essounani, Joan Orfila, Gabriel Llabres, Francesc Josep Ramos y Alberto Salvador.

Sustituciones: Elliot Galan por Alberto Salvador (min.71), Alvaro Rotger por (min.80), Alejandro Ballesteros por Oscar Sintes (min.85) y Carlos Segui por Gabriel Llabres (min.89)

CE Ferreries: Juan Pedro, Antonio Bosch, Oscar Pons, Antonio Rodriguez, Angel Pulido, Francec X Barber, Helenio Olives, Luis Garcia, Juan Luis, Miguel Bosch y Miguel Caballo.

Sustituciones: Josep Ponsfabregas por Miguel Caballo (min.55), Esteban Barber por Antonio Bosch (min.67), Tomeu Alles por Luis Garcia (min.67) y Joan Barber por Francec X Barber (min.85)

Goles: 1-0 Gabriel Llabres (min 55) y 1-1 Juan Luis (min 56)

Árbitro: Javier Moreno Garcia. asistido por Antonio Barcia Bonet y Magi Moll Pascual.

Tarjetas:Jose Manuel (amarilla, min 13), Joan Orfila (amarilla, min 17), Oscar Sintes (amarilla, min 51), Gabriel Llabres (amarilla, min 81) y Alejandro Ballesteros (amarilla, min 89) para el CCE Sant Lluis.

Comentario:

Repartiment de punts després dels 90 minuts de joc entre el CCE i EL CE Ferreries en la penúltima jornada d’una Copa Regional en què els locals ja no tenen res a dir però en el qual el conjunt blaugrana de Pere Vadell es juga encara les seves opcions de liderar el grup A al final de la lligueta classificatòria.Els locals, després de la merescuda victòria de la jornada anterior, arribaven a l’encontre amb les piles plenes després de passar per Les Nogueres la setmana anterior. Amb l’equip pràcticament al complet, les opcions tàctiques del cos tècnic s’amplien i donen encara més intensitat als entrenaments.

Els blaus van jugar una bona primera meitat intentant aconseguir el control del joc al centre del camp però davant tenia un rival molt més experimentat i que es jugava més que li disputava sense cap temor la supremacia del verd de ses Canaletes. Amb una davantera amb Juanlu Sanz i Bosch, amb molts partits en 3 ª Divisió, les opcions de gol podien ser constants. Però davant es van trobar amb un gran treball dels quatre defensors de la rereguarda lluisera que amb molt ordre, comunicació, treball i sacrifici van aconseguir per a qualsevol acostament amb perill davant un molt segur Marc.

Ofensivament els locals, van seguir fidels al seu estil d’avanç amb toc de pilota, buscant les situacions treballades durant la setmana a la recerca de fer mal a la treballadora defensa visitant però sense espantar el porter blaugrana.El treball de Manu i Isaías donava equilibri al conjunt, ahir entrenador per Adriano, que veia que les envestides dels de Vadell eren sempre neutralitzades. Bili, Zouhir i Alberto assortien de pilotes a un lluitador Dino que sa les veia a cada acció amb els braus defenses ferreriencs.

En el segon temps, els de Vadell havien d’anar a pel partit causa de les seves opcions classificatòries, els locals saben això no es precipitaven en les seves accions ofensives i buscaven el moment per aprofitar el bon fer d’una jugada ofensiva o l’error defensiu visitant.I la jugada ofensiva blavosa arriva als 55 minuts amb un excel · lent gol de conjunt d’Adriano en què participen consecutivament Manu en una passada frontal a Dino perquè aquest aconseguís enllaçar amb Isaïes que veient la internada per banda dreta de Zouhir va llançar una passada en profunditat per aquest a l’esquena del lateral perquè l’extrem lluiser amb un gran centre a l’arribada de bili des de segona línia fes que aquest amb una rematada de cap en planxa enviarà la pilota al fons de les malles de Troià que no va poder fer res per aturar el golàs de bili que avançava als seus en una jugada de tiralínies.

El gol local molt celebrat per tot el conjunt per la bellesa d’aquest donava ales als nostres en el seu intent per aconseguir la primera victòria com a local, però només un minut després i després de treure els visitants de centre del camp una pilota en llarg per Helenio, que possiblement es va ajudar amb el braç en el seu control, donava a aquest la possibilitat de cedir la pilota a Juanlu que no va perdonar i va superar Marc d’un fort xut en què el porter lluiser poc va poder fer.Es va passar en un moment d’alegria a decepció, ja que els locals conscients de la dificultat d’avançar-se al marcador no van saber o no van poder administrar l’avantatge i posar entre les cordes als de Vadell. La trobada es trobava en el mateix punt que dos minuts abans fet que demostrava la tremenda igualada que hi havia entre els dos conjunts.

El tram final del matx va estar obert per a la victòria dels dos equips, els visitants eren més ofensius, per les seves necessitats, i els locals conscients voler contrarestar les presses blaugranes amb contraatacs que li fessin avançar-se al marcador.Amb un parell de contres d’Elliot va poder avançar el CCE però els de Vadell ho van evitar i buscar amb centres a l’àrea emportar-se els tres punts de Ses Canaletes. No ho van aconseguir ni blaus ni blaugranes i les taules no van poder desfer. L’empat va ser el resultat just per tancar un molt bon partit que passa a tancar la Copa per als lluiser com locals.

La seva visita a Les Arenes de Fornells de dissabte servirà per tancar un Copa en què el conjunt lluiser li ha servit per anar conjuntándose com equip amb la vista posada en la competició de lliga

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.