Crónica 1ª Reg.: Petra 1 – 0 Sineu

jugada del partido
Alineaciones:

Petra: Manuel J Garcia, Luis M Medina, Juan Amengual, Guillermo Jaume, Antoni Monroig, Carlos Jaime, Mohamed Acharki, Bartolome Femenias, Joan C Font, Miquel Santandreu y Josep Roig.

Sustituciones: Francisco Curient por Carlos Jaime (min.50), Jaime Jaume por Miquel Santandreu (min.63), Antonio Font por Mohamed Acharki (min.78) y Joan P Galmes por Antoni Monroig (min.86)

Sineu: Joan A Beltran, Miquel A Bergas, Juan Barcelo, Juan Beltran, Francisco Quetglas, Gabriel Gelabert, Marc Solier, Rafel Oliver, Joan M Bergas, LlorenÇ Gelabert y Pere J Florit.

Sustituciones: Luis S Rayo por LlorenÇ Gelabert (min.46), Salvador Matemales por Rafel Oliver (min.60), Jordi Gaya por Marc Solier (min.67) y Marc Barcelo por Gabriel Gelabert (min.72)

Goles: 1-0 Francisco Curient (min 80)

Árbitro: Fernando Gil Vives. asistido por Otto Morcillo Arboleda y Angel Moreno Jimenez.

Tarjetas: Carlos Jaime (amarilla, min 31), Joan C Font (amarilla, min 43), Josep Roig (amarilla, min 44), Mohamed Acharki (amarilla, min 65), Jaime Jaume (amarilla, min 83), Guillermo Jaume (amarilla, min 83), Guillermo Jaume (amarilla, min 87) y Antonio Font (amarilla, min 87) para el Petra. Francisco Quetglas (amarilla, min 20), Rafel Oliver (amarilla, min 22), Toni Florit (amarilla, min 37), Juan Beltran (amarilla, min 44), Francisco Quetglas (amarilla, min 59), Miquel A Bergas (amarilla, min 60) y Toni Florit (amarilla, min 89) para el Sineu.

Comentario:

Temps acceptable i un poc de fred per la practica del futbol. Molt conservadors els dos contrincants i probablement aquest factor a provocat que es ves poc del que havien vingut a jugar, futbol. En els primers 45 sols he comptabilitzat 2 xuts a porta, 1 per cada bando i cap dels dos ha acabat en gol.

A la segona meitat pareixia que el Petra volia empenya amb mes intensitat però ha durat 10 minuts. Moltes, moltíssimes imprecisions, pèrdues de pilota i cap dels dos era capaç d’acabar les jugades. Al ’59 s’han quedat amb deu els visitants per doble groga a F. Quetgles que ja la havia vista al ’20. Desde la represa han anat donant refresc als jugadors cadascun dels tècnics, però gairebé tot continuava igual. Els porters han tingut una tarda molt plàcida, fins que al minut 76 amb una jugada de l’UE Petra Xisco Curient, que havia entrat a la segona meitat, ha enviat el baló al pal i quatre minuts mes tard, fruit d’una indecisió de la defensa sinevera, l’ha capturada JC Font arribant fins línia de fons i passada de la mort a Curient que la col·loca al segon. D’aquí al final pressió dels visitants i contres dels de Petra, inclús el Sineu a aconseguit marcar en temps de descompte però l’àrbitre l’ha anul·lat per indicació de l’assistent. Finalment victòria per la mínima de l’UE Petra, tres punts d’or per continuar al grup que encapçala la classificació.

La setmana que ve els de Petra visitaran Bunyola i els de Sineu reben s’Alqueria.

 

JSB para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.