Crónica 3ª Div.: Santanyi 3 – 3 Andratx

Empate del Santanyí ante el Andratx

Santanyi: A. Lozano, Angel C., Xisco Garí, Nico, Estelrich(min.61 J. Salvá), T. López, Lucho, Ganea, Simón, Raul y Trontxo(min.80 M. Sorell).

Andratx: Dustin, Custodio, Olivares, Serguey, Guti, Mario, Olmeda, T. Sanchez, Mateo(min.65 Carlos), Irvin(min.50 Sebas) y Jose mari(min.78 Fabio)

Goles: 1-0 min.8 T. López; 1-1 min.18 Irvin; 1-2 min.52 Mateo; 2-2 min.66 Trontxo; 2-3 min.75 Carlos; 3-3 min. 86 Angel C.

Árbitro: Sergio Martin Lopez. asistido por Joan Josep Creus Rodriguez y Denis Deian Piloca.

Tarjetas: Amarillas a los locales: Ganea, Simon y Trontxo; y a los visitantes: Serguey, Guti y Mateo.

Partit bastant dolent de l´equip local que comencés amb ocasions clares de Nico al travesser min. 1 i ganea que rebutja la defensa al min.6. a mes al minut 8 vindria el primer gol local obra de T. López, a partir de d´aquó va ser l´andratx qui portaria el perill a la porteria locala, al min. 18 empataria l´Andratx per mediació de Irvin, després de una jugada de Jose Mari per l´esquerra, va ser el mateix Jose Mari que dos minuts més tard després d´una bona jugada es va treura un fort xut i on el porter local a. lozano va fer una bona parada, amb aquest resultat es arribaria al descans.

Aa la segona meitat qui hauria la primera ocasió serien de nou els locals per mediació de T. López al min, 51, però seria l´Andratx que en la següent jugada marcaria el 2-1, obra de Carles. Una cosa passava en la defensa local perquè en diverses ocasions es plantarien sols devant el porter local Mateu i desprès Carlos. en el 66 eempataria Trontxo, encara que es torrnaria a posar devant el conjnunt visitant, aquest cop per seriosa l´esmentat Carles qui posaria el 2-3, l´ultim i definitiu gol del partit ho faria el lateral esquerre local Angel C. de cap.