Sineu: Miquel A Bergas, Juan Barcelo, Juan Beltran, Francisco Quetglas, Gabriel Gelabert, Salvador Matemales, Rafel Oliver, Joan M Bergas, Bartolome Mas, Joan A Beltran y Pere J Florit.

Sustituciones: Antonio Sanchez por Bartolome Mas (min.52), Francesc Oliva por Juan Barcelo (min.59), Marc Solier por Pere J Florit (min.63), Pau Company por Juan Beltran (min.70) y Marc Barcelo por Joan M Bergas (min.77)

Algaida: Juan X Bonet, Pau Gil, Jaume Vaquer, Joan Fiol, Joan S Barcelo, Aitor Llaneras, Gabriel Tous, Sebastian Ramis, Francisco Lopez, Alexandre Llompart y Pedro L Sastre.

Sustituciones: Alexander Vives por Pedro L Sastre (min.53), Mateo Llull por Pau Gil (min.54) y Jaime Juan por Aitor Llaneras (min.74)

Goles: 0-1 Francisco Lopez (min 23) y 1-1 Pere J Florit (min 52)

Árbitro: Alejandro Pozuelo Benito. asistido por Pablo Diaz Rubio y Adrian Estevez Rodicio.

Tarjetas: Rafel Oliver (amarilla, min 8) y Francisco Quetglas (amarilla, min 88) para el Sineu. Aitor Llaneras (amarilla, min 28), Pedro L Sastre (amarilla, min 29), Juan X Bonet (amarilla, min 50), Gabriel Tous (roja, min 51), Sebastian Ramis (amarilla, min 57), Alexandre Llompart (amarilla, min 67) y Alexandre Llompart (amarilla, min 90) para el Algaida.

Segon partit que es juga amb horari matiner a n’el municipal de Son Matgi i avui ens ha visitat l’Algaida -equip que ha substituit al començament de campionat al veïnat Margaritense- retirat de les competicions oficials.
L’equip local situat el 12è amb 12 punts i els visitants han arribat al partit d’avui a la 7ena posició amb 3 punts més que el Sineu; es a dir 15.
No massa públic a les grades i ja començam a estar-hi acostumats.
La primera part ens ha ofert un joc més bé pobre de recursos tecnics per part dels dos equips i un futbol molt previsiu. L’equip local fins el minut 28 no ha arribat amb perill a la porteria contraria mentre l’Algaida tot aquest temps ha estat l’amo i senyor del migcamp i per tant del joc.
Destaquem les següents jugades:
Min. 1: Xut del davanter algaidi Barceló que surt alt per damunt la porteria local. Primer toc d’atenció per els sineuers.
Min. 12: A treta de corner Llompart de cop de cap remata a la porteria del Sineu, pero la pilota surt fora per l’esquerra de Joan Toni.
Min. 21: L’Algaida torna a provar la sort i amb un bon xut de bell nou de Barceló quasi frega el pal dret de la porteria local.
Min.22: Arriba el gol visitant de treta de falta per Lopez i l’esfèrica supera la barrera dels tres homes més baixos de l’equip sineuer i s’afica dintre la porteria pel pal curt. 0-1.
Min. 28: Pere Florit de xut de falta intenta escursar el marcador però el seu xut surt fregant el pal esquerra de la porteria defensada per Bonet.
Min. 33: Pere Florit treu una altra falta lateral que de primer cop engalta un xut Parrita però l’hi surt fluixet a les mans de Bonet.
min. 38: Bona jugada de Lopez qui passa la pilota a Barceló i aquest de cop de cap remata perquè aturi sense problemes el porter local Joan Toni.
Min. 41: De bona jugada per la dreta Parrita passa la pilota a Boter qui xuta a la dreta de la porteria visitant. L’esfèrica surt a corner.
Min. 43: Rafel Boter una altra vegada per l’esquerra passa la pilota a Parrita qui sol a un metre de la porteria i sense porter llança per sobre el travesser. Incomprensible!. Era el que ja es cantava a la graderia el gol de l’empat. A vegades els jugadors fan gols de jugades impossibles i quan és tan fàcil i heu tenen tot de cara fallen aquetes ocasions tan clares.
Min. 44: Treta de corner de Ramis i Barceló el davanter visitant remata a les mans del porter local.
La segona part ha estat mes «mogudeta» ja que els locals han empatat el partit i l’Algaida ha jugat només amb 10 jugadors a partir del min. 52; i amb 9 el darrer minut de partit.
Jugades més importants d’aquesta segona part:
Min. 52: Bonet el porter visitant toca la pilota mab les mans fora de la seva area a la dreta. Xuta la falta Parrita i Tous el defensa visitant toca també la pilota quan anava a gol dintre l’area petita amb la ma. L’arbitre siula el panalti corresponent i mostra targeta vermella a Tous. Pere Florit llança aquesta pena màxima i transforma en gol el seu ben colocat xut. 1-1 al marcador.
El tècnic visitant mou peçes ben aviat i fa dos camvis per compondre el seu equip que juga només amb deu homes.
Min. 58: Toni Sanchez el davanter local que havia sortit al camp feia uns minuts amb bona jugada s’escapa del seu defensor i quan el porter Bonet surt a tapar-lo l’hi fa un «capell» i la pilota s’estavella al travesser sortint fora. Era una clarissima ocasió de posar-se el Sineu per devant del marcador.
El tècnic local se juga el tot per el tot i al min. 60 treu un davanter Chesqui per un defensa Juan Barcelo. 2 minuts més tard un altre canvi ofensiu: un altre davanter, Marc Solier qui entra per Salva migcampista.
Al min. 70: El tècnic local posa més «polvora» a la gespa. Pau Company, davanter entra al camp per Juan Beltran, defensa.
Min. 71: Joan Marc treu un corner i remata de cop de cap Pau Company a les mans de Bonet.
Aquests minuts el Sineu jugava molt ofensiu i damunt la porteria rival; però l’Algaida defensava molt bé i aprofitava totes les ocasions que podia per sortir al contracop.
Min. 82: Llull el davanter algaidí l’hi «roba la cartera» a M. A. Bergas i xuta a porteria, pero Joan Toni de bona aturada agafa la pilota.
Min. 84: D’Sa Carvalho jugador portuguès de l’Algaida que ha sortit a n’aquesta segona part fa una bona jugada per la dreta de la porteria local passant a dos defensors sineuers però el seu dispar ha sortit fora de la porteria de Joan Toni.
Min. 87: Pau Company recolleix una pilota a la banda esquerra i centra la pilota perquè Boter de cop de cap enviii l’esfèrica per damunt el travasser de la porteria visitant.
Fins el min. 95 ens hem trobat amb jugades d’atac dels locals però amb perdues de pilota al migcamp aprofitades per els visitants per donar més d’un ensurt al porter local amb hàbils i ràpids contracops.
Quan nómes faltava un minut per acabar aquest matx l’arbitre ha tret fora al jugador visitant Llompart per doble targeta groga.
S’ha acabat amb un resultat d’empat just vist el mèrits d’un i l’altre equip a la primera i a la segona part.
Destaquem com a millors homes avui damunt la gespa a Parrita del Sineu per la seva movilitat i perill que ha portat durant tot el partit i a Barceló de l’Algaida per haver estat el jugador més tècnic del seu equip i qui més perill també ha portat contra la porteria local.
El «trio» arbitral encapçelat pel co.legiat Alejandro Pozuelo i els seus auxiliars Pablo Diaz i Adrián Estevez han estat de notable amb només dues errades tècniques sense massa importància.
Les declaracions dels dos entrenadors han estat les següentes:
Bartomeu Piza, l’entrenador de l’Algaida ens ha dit que el seu equip ha estat superior al Sineu i que haver-se quedat amb un home menys quasi tota la segona part els ha condicionat el seu joc. Aixi i tot han lluitat fins al final per emportar-se’n els tres punts-. Prova d’això és que han tingut ocasions clares de gol fins l’acabament del partit.
Aquesta categoria enguany troba que és forteta i que és molt dificil emportar-se punts quan juguen fora de casa. El Sineu ha jugat la segona part amb molta intensitat encara que enten que l’hi faltaven uns quants homes titulars, han lluitat molt per aconseguir l’empat.
Toni Florit el mister local per la seva part ens ha comentat que el partit ha estat molt disputat i que el gol de l’Algaida els ha fet molt mal animicament als seus jugadors.
A la segona part han millorat el seu rendiment jugant amb més intensitat però els ha sobrat precipitació. Ha mancat poder controlar el partit jugant contra deu.
Ens recorda que encara que avui faltasin homes titulars al camp els qui han jugat avui han jugat bastant bé.
Diu per acabar que han de ser més forts jugant a Sineu ja que de haver-ho fet millor avui estarien més a d’alt de la classificació.

La propera jornada l’Algaida rebrà a casa seva al Bunyola i els sineurs tindran partit de rivalitat comarcal ja que han de jugar a Petra segons el calendari el proper diumenge dia 11 a les 16,00h si no es canvia l’horari previst per part de la Federació.