Crónica 1ª Reg.: Juv. C’an Picafort 0 – 4 Sineu

Juv. C’an Picafort: Gabriel Sastre, Jose P Mesa, Sergio Armenteros, Bernardo Quetglas, Joel Polidura, Leandro S Muratore, Pedro Cifre, Daniel Paredero, Andreu Ruiz, Ivan Gili y Llorenc Perello.

Sustituciones: Ibrahima Mbodji por Sergio Armenteros (min.39), Julian David por Ivan Gili (min.63), Pedro M Oliver por Leandro S Muratore (min.75) y Joan Capo por Andreu Ruiz (min.80)

Sineu: Bartomeu Llompart, Juan Barcelo, Rafel Mestre, Juan Beltran, Jordi Gaya, Gabriel Gelabert, Joan M Bergas, Francisco Quetglas, Luis S Rayo, LlorenÇ Gelabert y Pere J Florit.

Sustituciones: Rafel Oliver por Rafel Mestre (min.46), Francesc Oliva por Pere J Florit (min.67), Joan A Beltran por Bartomeu Llompart (min.72) y Marc Barcelo por Luis S Rayo (min.75)

Goles: 0-1 Gabriel Gelabert (min 23), 0-2 Gabriel Gelabert (min 26), 0-3 Pere J Florit (min 42) y 0-4 Gabriel Gelabert (min 75)

Árbitro: Marcos Garcia Del Sol. asistido por Antonio Dasoy Gomez y Marovan Koubei.

Tarjetas: Ivan Gili (amarilla, min 31), Pedro Cifre (amarilla, min 65), Antonio Extremera (amarilla, min 73) y Daniel Paredero (amarilla, min 74) para el Juv. C’an Picafort. Rafel Oliver (amarilla, min 58), Luis S Rayo (amarilla, min 73) y Juan Barcelo (amarilla, min 86) para el Sineu.

A n’el Camp Municipal de Ca’N Picafort en partit adelantat al dissabte han jugat l’equip local darrer de la classificicació amb un sol punt el mateix que tenen el Sta. Mònica i l’Alqueria; contra el Sineu que està situat 15è amb només nou punts i que tampoc està a una posició com per a tirar cohets!.
No massa públic ha vingut al camp per veure aquest enfrontament i hem de dir que els que no han vingut tampoc s’han perdut rés del altra món, ja que ni un ni l’altre equip han jugat el seu millor partit.La primera part ha estat de total i complet domini del equip visitant fins a dir que els primers 25 minuts el Juv. Ca’N Picafort no ha arribat a la porteria defensada per Boby.

Min. 6: Primer avis del visitants amb un xut de Llorenç a ras de gespa i Panadero el porter local atura.
Com deiem els primes vint i cin minuts eren jugades ofensives una i altra vegada damunt la porteria local: Lluis Simó xuta fluixet i atura el porter local; Pere Flori a treta de falta llança la pilota a les mans de Panadero; Xisco Quetglas amb jugada individual arriba fins a l’area petita local i la defensa rebutja a corner i Jordi amb una altra jugada de perill del Sineu xuta alt per damunt la porteria local.
Min. 21: Contracop de l’equip local i el seu millor jugador Joel Polidura envia l’esfèrica a les mans de Boby.
Min. 25: Pere Florit treu un corner a la dreta de la porteria local i l’esfèrica una volta mal rebutjada per la defensa cau als peus de Parrita que l’introdueix en tir ras dintre la xerxa de la porteria del Juv. Ca’N Picafort. Pujava el 0-1 al marcador.
Min. 26: Corner a favor dels visitants per la esquerra de la porteria de Panadero. Fa la treta Joan Marc i una altra vegada remata a gol Parrita. 0-2.
min. 27: Falta que treu Sastre i Boby el porter visitant agafa la pilota sense problemes.
Min. 34: Xuta Muratore a porteria però el seu dispar per baix surt desviat del pal dret de la porteria del Sineu.
Min. 36: Centre-xut de Gili, el davanter local i atura el porter sineuer.
Min. 39: Xut fort de Llorenç l’extrem esquerra dels visitants de més de 30 metres i surt la pilota fregant el travasser de la porteria local.
Min. 41: Parrita amb la pilota ben conduida entra dins l’area petita local i Gili fa penalti. Xuta la pena màxima el avui improvisat central visitant Pere Florit i marca gol; però l’àrbitre fa repetir el llançament que acaba calcat al primer; es a dir amb gol vàlid que puja al marcador. 0-3.La segona part ha començat amb una forta pluja i el Juv. Ca’N Picafort més aficat dintre el partit mentre el Sineu jugava al ralentí.

Min. 48: Bona passada de Joel a Muratore però no hi arriba per molt poc i Boby el porter visitant es fa amb l’esfèrica.
Min. 49: Bon xut de Cifre el defensa esquerra local que surt fora de la porteria visitant per molt poc.
Min. 59: Treta de falta frontal a càrrec de Joel i remata de cop de cap Ibrahima a les mans de Boby.
Min. 73: Contracop del Sineu a càrrec de Joan Marc qui en bona jugada arriba front l’area grossa de l’equip local i xuta ras fora de la porteria.
Min. 74: Treu una altra falta per l’equip local Joel directe a porteria pero Boby atura amb seguretat.
Min. 75: El mister visitant fa el mateix que la jornada passada canvia el porter titular Boby per el 2ºn porter Joan Toni Beltràn per donar-li minuts de joc. Recordem que l’any passat era juvenil i va debutar a primera regional fa set dies.
Min. 77: Pau el davanter visitant que havia sortit aquesta segona part amb jugada de contracop ben realitzada arriba fins a l’area petita de Panadero; un cop haver passat aquest es fa un embolic i a porta buida no remata bé; però el porter el fa caure i es produeix el segon penalti siulat per l’àrbitre a favor del Sineu. Llança Parrita i aconsegueix el quart gol visitant i el tercer seu particular.
Sense dubtes avui per els visitants el millor jugador ha estat Parrita que endemés era el capità ja que Matgi Amoròs no ha jugat.
Min. 85: La millor i més perillosa jugada dels locals a càrrec de Sastre qui de fort dispar fa que la pilota s’estavelli contra el travasser de la porteria del Sineu.
Min. 87: Joel en contracop arriba front de l’area visitant i Joan Toni rebutja amb els peus a cornerL’àrbitre el senyor Marcos Garcia y els seus auxiliars els senyors Juan José Sarrió i Angel Moreno han estat correctes encara que molt censurats per els jugadors de l’equip local ja que els ha siulat dos penaltis en contra, al nostre entendre tots dos justs. La nostra nota es de notable.

Les declaracions després del partit que ens han fet els tècnics han estat les següents:
Guillem Perelló del Juv. Ca’N Picafort ens deia que el seu equip endemés de ser un equip qüasi nou en respecte al del any passat te quatre baixes de titulars indiscutibles i per tant poc jugadors a la seva disposició els caps de setmana per jugar els partits oficials.

Creu que a n’aquests jugadors nous les falta ritme i fer més feïna per conjuntar-se.
Altres partits jugats abans han perdut per mala sort; però no hi ha res a dir en el dia d’avui ja que el seu equip ha estat molt inferior al Sineu que troba que és un equip compacte i que ha jugat la primera part bastant bé al futbol.
La seva intenció per el futur del seu equip és la de salvar-se i mantenir-se a la categoria.Toni Florit del Sineu comentava que el seu equip ha fet un partit correcte a la primera part amb bon control de pilota i bona presió al contrari.

Ha arribat el 0-2 i s’han relaxats els seus jugadors, i quan s’ha marcat el 0-3 ja s’ha perdut el control del partit.
Repeteix que cal fer més feïna amb aquest aspecte ja que la concentració s’ha de mantenir durant tot el partit no només a una part del mateix.
Pensa ja amb el proper rival i partit a partit anar sumant punts per millorar l’aspecte animic de l’equip.El proper cap de setmana el Juv. Ca’N Picafort jugarà a Bunyola i el Sineu l’hi toca jugar a casa amb l’Algaida que ha sustituit al retirat equip del Margaritense.