Crónica 1ª Regional: Sineu 4-2 Santa Mónica

Sineu: Llompart (Beltran), Oliva (Cortes), Mestre (Barcelo), Amoros, Beltran, Gaya, Gelabert, Quetglas, Bergas (Company), Rayo (Oliver) y Gelabert.

Santa Monica: Lomas, Ramon, Cabot (Sanso), Ferrer, Muñoz (Pujol), Rubio, Jorda, Romero (Torres), Sastre, Caparros (Miguel) y Varmona.

Goles: 1-0 min.14 Amoros, 2-0 min.16 Rayo, 3-0 min.36 Amoros, 3-1 min.44 Caparros, 4-1 min.65 Barcelo, 4-2 min.89 Ferrer

Arbitro: Mateo Busquets asistido en las bandas por Koubei y Alvarez.

Tarjetas: Amarillas a Oliva, Rayo, Bergas y Oliver por el Sineu y a Muñoz y Romero por el Santa Monica.

Al camp municipal d’esports de Son Matgi a Sineu s’ha jugat el partit de la vuitena jornada en el que s’han enfrontat l’equip sineuer i el equip col.legial del Sta. Mónica; ambos equips mal classificats.
L’equip local 16è amb només sis punts i el visitant amb un sol punt i al darrer lloc de la clasiificació juntament amb el Juv. Ca’N Picafort i l’Alqueria.Estrena d’horari ja que és la primera vegada que s’ha jugat a les 12 del migdia. Per tal cosa pocs aficionats tant locals com forasters. Ambient a la graderia molt fred, cosa que ja hi estam acostumats quan l’equip local juga a casa seva.

La primera part ens ha ofert un molt bon joc per part del Sineu i un equip visitant el Sta. Mònica que ha sortit adormissat i prova d’això a la primera mitja hora ja havia encaixat 3 gols en contra.

Min.4: La defensa visitant l’hi fa un regal a Parrita l’extrem dret local, qui entra dins l’area petita però el seu passi de la mort no troba rematador.
Min.5:Lluis Simó engalta un bon xut des-de fora de l’area visitant i la pilota surt per damunt el travesser de la porteria defensada per José.
Min.14: La primera arriba a porteria de l’equip visitant, Daniel xuta malament un refus de la defensa local; sense perill.
Min.15: Cabot el defensa central del Sta. Mònica toca la pilota amb la ma i l’arbitre assenyala pena màxima. Xuta el capità local Matgi i marca ras per la dreta del porter Jose. 1-0
Min.18: Arriba el segon gol local després d’una treta de corner a la dreta de la porteria visitant per Joan Marc i Lluis Simó de cop de cap afica la pilota dintre la xerxa de la porteria de Jose. 2-0
Min.24: Bona jugada de Lluis Simó qui passa l’esfèrica a Llorenç i aquest xuta fort i bé però Jose amb una bona ma desvia el xut a corner.
Min.34: Xut alt per damunt la porteria local de Daniel.
Min.35: Xut de falta de Miquel Angel fluixa i atura sense problemes el porter local Boby.
Min.36: Gran gol del capità Matgi qui remata una pilota centrada a l’area a treta de falta per Joan Marc. La pilota ha entrat per tot l’escaire esquerra de la porteria visitant. 3-0
Min.39: Ocasió de gol de Parrita ja que el seu centre-xut ha pegat al pal esquerra de la porteria del Sta. Mònica. La defensa visitant allunya el perill.
Min.40: Bona jugada del davanter visitant Adrian qui acaba xutant a porteria però atura amb seguretat Boby el porter local.
Min.44: Amb una bona jugada de Carmona l’extrem esquerra visitant qui passa la pilota a Andres aquest marca per la dreta de Boby a mitja altura el que sería el 3-1La segona part l’equip local ha sortit relaxat mentre els visitants s’han posat «les piles»; així donç hem vist un altre partit ben diferent al que haviem vist a la primera part.

Les millors jugades han estat les següents:
Min.47: Bon xut de Andrés i Boby el porter local es veu obligat a treura l’esfèrica a corner.
Min.54: Es produeix una jugada llastimosa en la que el davanter Andres es descol.loca el bras dret de la clavicula. Per sort el seu massatgista ha tingut «ma de metge» i ha aconseguit curar-lo, per poder continuar el joc, encara que per poc temps més.
Min.59: Carmona una altra volta de bona jugada passa la pilota a Daniel qui xuta fluixet i per baix a la porteria local. Atura Boby sense complicar-se.
Min.68: Contracop de l’equip local conduit per Llorenç qui de bona jugada entra per l’esquerra de la porteria visitant i el seu centre-xut es rematat a porteria buida per Marc Barceló qui aconsegueix el 4-1.
Min.74: Una altra bona jugada entre Marc Barceló i Rafel «Boter» fa que aquest de fort dispar la pilota surti refusada per la base del pal dret de la porteria visitant.
Min.77: Contracop del Sta. Mònica a càrrec de Jordi qui una vegada passat el porter Boby xuta a porteria buida ras i fluix donant temps perquè Matgi rebutgi la pilota fora, per el que pareixia el segon gol de l’equip visitant no s’ha arribart per centimetres a materialitzar.
Min.84: Canvi significatiu al equip local. Boby es sustituit per el 2on porter Juan Toni qui debuta a primera regional.
Min.89: Corner a la dreta de la porteria local que treu Miquel Angel i la pilota entra pegant un bot abans dintre la porteria local. Pensavem que havia estat un gol olimpic però Daniel el «7» visitant ha fregat amb el cap l’esfèrica abans de que aquesta tocara la xerxa de la porteria local. Per tant puja el 4-2 al marcador.
Min.91: Juan Toni el porter local fa una bona rebutjada am el peu dret com si jugàs de porter de handball desviant el xut de Jordi a corner.
Min.92: Pau agafa la pilota treta de corner i el seu dispar pega al travesser de la porteria visitant, esfumant-se el que hagués estat el cinquè gol local.Els millors jugadors han estat per el Sineu: En Matgi Amorós per els seus dos gols d’avui i Xisco Quetglas el migcampista que encara que el seu joc no sigui vistòs és molt efectiu i sempre està allà on toca.

Per el Sta. Mònica destacam dos jugadors: Carmona i Adrián ja que tots dos han portat a les seves botes el poc perill ofensiu del seu equip.
L’equip arbitral encapçelat per el Sr. Mateu Busquets i els auxiliars senyors: Sufiane Koubei i Adolfo Alvarez han tingut una bona actuació per el que no han influenciat amb les seves decisions el resultat. Per la nostra part els califiquen amb un notable alt.Acabat el partit només hem aconseguit els comentaris del mister local ja que:
Miguel A. Pujol del Sta. Mònica no ha volgut fer declaracions; però mentre es jugava el partit des-de la banqueta recriminava als seus jugadors haver regalat la primera part al Sineu amb la seva actitut damunt la gespa; mentre afegia que el penati en contra siulat per l’arbitre havia estat molt rigurós. Endemés es mostrava més feliç a la segona part perquè el seu equip ha tingut una altra actitut i s’han aficat dintre el partit amb més opcions de lluitar per els tres punts.
Toni Florit, el mister local ens ha comentat que el seu equip ha sortit molt concienciat la primera part i especialment la primera mitja hora fent un futbol bonic i ben conjuntat endemés de molta intensitat, el que ha fet que als 36 minuts ja guanyaven per 3-0.

S’han relaxat amb aquest resultat i arribat el 3-1 i el descans.
La segona part no ha estat del seu agrad ja que diu que al seu equip l’hi fa falta regularitat a n’aquest campionat. Han arribat els seus jugadors tard a les segones jugades i han perdut el control del partit. Espera corregir aquests defectes per a properes ocasions i intentar mantenir la concentració dels seus homes els 90 minuts que dura un partit.
La propera jornada i després d’aconseguir els tres punts d’avui confia en guanyar i sumar-ne tres més per pujar posicions dintre la classificació.La propera jornada el Sta. Mònica rebrà a casa seva al Juv. Bunyola; mentre el Sineu visitarà el quasi veïnat Juv. Ca’N Picafort.