Crónica 1ª Reg.: Port de Soller 3 – 1 Sineu

El trío arbitral con los capitanes del partido

Alineaciones:

Port de Soller: Pascual Garrido, Jaume Joy, Lluis Bernat, Fabian Acosta, Antonio Sampol, Jaume Quiros, Jorge A Viso, Guillem Cañellas, Victor Colom, Gerardo Muñoz y Juan Rossello.

Sustituciones: Marc Torres por Victor Colom (min.54), Antonio Sastre por Juan Rossello (min.59), Alexis Garcia por Jaume Joy (min.68) y Jaime Pomar por Jorge A Viso (min.70)

Sineu: Bartomeu Llompart, Gabriel Gelabert, Rafel Mestre, Magi Amoros, Juan Beltran, Jordi Gaya, Marc Solier, Francisco Quetglas, Antonio Sanchez, Luis S Rayo y Marc Barcelo.

Sustituciones: Rafel Oliver por Antonio Sanchez (min.45), Joan M Bergas por Juan Beltran (min.57), Pere J Florit por Luis S Rayo (min.57) y Francesc Oliva por Marc Barcelo (min.70)

Goles: 1-0 Victor Colom (min 30), 2-0 Gerardo Muñoz (min 57), 3-0 Gerardo Muñoz (min 66) y 3-1 Gabriel Gelabert (min 85)

Árbitro: Rafael Moll Alabarces. asistido por Ivan Martin Lopez y Oscar Daniel Rodriguez Estevez.

Tarjetas: Marc Torres (amarilla, min 60) para el Port de Soller. Bartomeu Llompart (amarilla, min 12), Pere J Florit (amarilla, min 66), Pere J Florit (amarilla, min 82) y Francisco Quetglas (amarilla, min 86) para el Sineu.

Comentario:

Al camp municipal de Ca’N Maiol de Sóller han jugat aquesta tarda el Port de Soller 6è clasificat amb 10 punts i el Sineu; 14è classificat amb només 6 punts.
Bon ambient al camp amb un públic local molt correcte i animant als seus ja que aficionats visitants n’hem comptat molt poquets.
La primera part ha acabat amb resultat favorable 1-0 a favor del Port de Soller fruit d’un regal de la defensa de l’equip visitant.
Als 10 minuts després d’un joc alternatiu per ambdos equips es produeix una jugada clara de penalti a favor del Sineu al nostre entendre no assenyalat per l’àrbitre ja que Lluis Simó es tirat a terra per un defensor local sense voluntat de jugar l’esfèrica.
Min. 15. Matgi Amorós el millor jugador visitant en el dia d’avui xuta fort i la pilota surt fregant el pal dret de la porteria defensada per Garrido.
Min. 30. Arriba la jugada desgraciada del defensa Parrita qui cedeix la pilota al seu porter Boby però el que fa és donar-la involuntariament al davanter Victor Colom perquè marqui el 1-0.
La segona part ha començat amb millor joc el desplegat per els visitants i l’equip local que no perdia la cara al partit; quan arribat al min. 57 de bell nou una altra errada de la defensa del Sineu permet aprofitar-se Gerardo Muñoz per aficar la pilota dintre la xerxa de la porteria visitant. Pujava el 2-0 al marcador
Min. 60 Bon xut de Sampol que surt fora de la porteria del Sineu per ben poquet.
Min. 66. Penalti molt rigurós i que només ha vist l’àrbitre a favor de l’equip local. Marca de encertat xut el davanter Gerardo Muñoz. Aquest jugador juntament amb Toni Sampol han estat els dos millors jugadors del Port de Soller a n’aquest matx.
Min. 82. Per doble targeta groga és expulsat el mig-campista del Sineu Pere Florit qui només ha jugat 25 minuts, ja que havía sortit per un company al min. 57.
Min. 87. Es produeix dintre l’area del Port de Soller una clara ma d’un defensor local que l’arbitre ignora i no siula el corresponent penalti. Més clara aquesta falta que no pas la que ha siulat com a penalti en contra del Sineu.
Min. 85. De bona jugada trenada per Joan Marc Bergas qui ha passat la pilota a Parrita perquè aquest jugador marques l’únic gol visitant. Puja el 3-1 al marcador que sería definitiu. Els companys han animat i aplaudit al jugador Parrita per aquest gol després d’haver tingut la desgràcia de participar involuntariament en els dos primers gols del Port de Soller.
Min. 90. Falta directa contra la porteria de Garrido i el xut surt fregant el pal esquerra.
Els àrbitres encapçelats per el Sr. Rafael Moll i els auxiliars Senyors: Ivan Martin i Oscar Daniel Rodriguez han estat molt poc valents per esser imparcials i s’han deixat dur per el més fàcil siulant a favor de l’equip local les jugades més compromeses. Al nostre entendre és un regal pels equips locals tenir un col.legiat com el Senyor Moll. Per la seva actuació d’avui la nota nostra és molt desfavorable endemés que fisicament deixa molt que desitjar. Calificam amb un 3 damunt 10.
Una vegada conclós el partit l’entrenador visitant Toni Florit ens comentava que l’actuació arbitral no havia estat del seu agrat però endemés no heu deia com excusa de la derrota ja que dos dels tres gols del Port de Soller han estat regals del seu equip.
Fel.licita al seu homòleg del Port de Soller Toni Colom per la efectivitat que ha tinguda el seu equip en el dia d’avui.
Afegeix que com cada setmana heuran d’entrenar millor i més fort per desterrar alguns defectes vists a n’el partit que acabava de finalitzar.
La propera jornada el equip local tendrà partit de rivalitat comarcal a Bunyola i el Sineu rebrà a casa seva al Sta. Mònica.

Xisco Florit para Fútbol Balear.
Fotos de S. Darder para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.