Crónica 1ª Reg.: Petra 1 – 2 Son Cladera

imagen del partido
Alineaciones:

Petra: Manuel J Garcia, Luis M Medina, Antonio Font, Guillermo Jaume, Mateo Vanrell, Antoni Monroig, Mohamed Acharki, Carles Serralta, Jaime Jaume, Miquel Santandreu y Antoni Monroig.

Sustituciones: Josep Sastre por Mateo Vanrell (min.62), Jaume Jaume por Antoni Monroig (min.62), Joan P Galmes por Guillermo Jaume (min.70) y Francisco Curient por Jaime Jaume (min.77)

Son Cladera: Miguel A Roca, Juan Guijarro, Demetrio Chele, Jaime Mateu, Jose R Molto, David Bermudez, Pablo Lesniewski, Mikel Cillan, Jordi Florit, Josue Diez y Daniel Vives.

Sustituciones: Souleymane Ndong por Jose R Molto (min.72), Alejandro Garau por Jordi Florit (min.79), Jaime Munaret por Mikel Cillan (min.83) y Jesus Marquez por David Bermudez (min.83)

Goles: 0-1 Josue Diez (min 36), 1-1 Miquel Santandreu (min 43) y 1-2 Jordi Florit (min 45)

Árbitro: Adan Rivas Piñeiro. asistido por Angel Moreno Jimenez y Pablo Diaz Rubio.

Tarjetas: Antoni Monroig (amarilla, min 32), Antoni Monroig (amarilla, min 41), Luis M Medina (amarilla, min 54), Joan P Galmes (amarilla, min 74) y Mohamed Acharki (amarilla, min 80) para el Petra. David Bermudez (amarilla, min 27), Jordi Florit (amarilla, min 35), Juan Guijarro (amarilla, min 43) y Mikel Cillan (amarilla, min 78) para el Son Cladera.

Comentario:

Tarda de fred i vent, molest per la practica del futbol. Be el CD Son Cladera a la seva visita al camp de Na Capitana de Petra. Control del joc desde l’inici i amb una clara referencia d’atac, el dorsal 11 Josue Diez, que feia molt mal a la defensa local en les pilotes que rebia entre línies, acceptable en defensa i notable a la zona de construcció. Just al contrari que l’UE Petra, una línia defensiva de circumstàncies, un mig camp amb poca participació i quan ho feia perdia pilotes en massa facilitat i a l’atac no hi havia referencia en punta, posició que ocupaven per torns interiors, on cap d’ells es va arribar a trobar a gust, curiós quan a la banqueta hi havia fins a tres jugadors que podien cobrir aquesta demarcació.

Amb aquest panorama no podem dir que sorprengués que al minut 36, en un centra desde la línia de fons per banda dreta de l’atac visitant, ningú de la defensa aconseguís treure la pilota i aquesta arriba dins l’àrea petita, on Josue Diez la col·loca al fons de la xarxa. Ja a les acaballes de la primera meitat, una errada de la defensa visitant provocà que el jugador Moha es quedes tot sol dins l’àrea gran i despres de dos regats fos derrivat per Juan Guijarro, que va veure la groga acompanyant la pena màxima. Miquel Santandreu va ser l’encarregat de llençar-la establint les taules. Poc va durar l’alegria als de Petra, ja que dos minuts després, Jordi Florit acaba marcant en una bona jugada d’atac, 1-2 i cap als vestuaris.

El segon temps comença amb el mateix patró, tot i que els de Son Cladera feren una passa enrere per protegir el seu avantatge al marcador. Va ser als 12 minuts de la represa quan l’equip tecnic va considerar oportú canviar alguna cosa. Entraren a l’hora, un punta per substituir Mateu Vanrell i un migcampista per donar refresc a Toni Monroig. D’aquesta forma aconseguiren augmentar l’intensitat ofensiva reforçada mes tard amb l’entrada de Joan Pere Galmes i Frencesc Curient, quedant-se als darrers 15 minuts amb una defensa de tres. Desgraciadament pels locals els de Palma saberen desfer tots els intents d’atac i aconseguiren endur-sen els tres punts cap a casa.

Una cosa esta clara, qualsevol semblança entre l’UE Petra actual i la de la pretemporada es pura casualitat i els jugadors son pràcticament els mateixos. Mes els hi val analitzar que va passar entre la primera i la segona jornada de la temporada, i aviat!.

 

JSB para Fútbol Balear.
Fotos de Arnau Amengual Bonnin.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.