Lloret: Miguel Coll, Jaume Garcias, Andres Pascual, Vicens Canyelles, Angel Valero, Raul Martinez, Alberto Miranda, Juan A Santiago, Domingo Llabres, Llorens Salas y Joan G Mateu.

Sustituciones: Jose Egea por Angel Valero (min.46), Joan M Navarro por Juan A Santiago (min.46), Jose R Solano por Alberto Miranda (min.75) y Bartomeu Florit por Joan G Mateu (min.75)

Sineu: Bartomeu Llompart, Gabriel Gelabert, Marc Darder, Magi Amoros, Juan Beltran, Jordi Gaya, Francisco Quetglas, Marc Solier, Antonio Sanchez, Luis S Rayo y Pau Company.

Sustituciones: Pere J Florit por Francisco Quetglas (min.51), Bartolome Mas por Pau Company (min.61), Rafel Mestre por Marc Solier (min.68) y Miquel A Bergas por Antonio Sanchez (min.75)

Goles: 0-1 Magi Amoros (min 30), 1-1 Vicens Canyelles (min 59) y 2-1 Alberto Miranda (min 74)

Árbitro: Francisco Jos Gonzalez Caballero. asistido por Alejandro Murillo Yustos y Isaac Gutierrez Rodriguez.

Tarjetas: Jaume Garcias (amarilla, min 70) y Vicens Canyelles (amarilla, min 72) para el Lloret. Luis S Rayo (amarilla, min 41), Pere J Florit (amarilla, min 88) y Jordi Gaya (amarilla, min 90) para el Sineu.

Ha arribat el primer derbi de la temporada a n’el camp municipal Toni Coll Real de Lloret; creim un poc massa prest, a la cinquena jornada i ambdós equips tant el local com el visitant amb els mateixos punts: cinc i els mateixos partits perduts: un, igualats: dos; guanyats: un. Per tant hem de dir que no hi ha cap favorit abans de començar aquest matx.

Com de costum les dues aficions veïnades molts nombroses i cridasseras, donant suport amb els seus cantics i crits a n’els seus colors; el Lloret als blaus i el Sineu als vermells.

La primera part ha estat de total domini del joc dels visitants i amb un poquet més de sort podrien haver arribat al descans amb un marcador de 0-2.

Les millors jugades han estat les següentes:

Min. 4. Toni Sanchez el davanter centre visitant xuta ras i fort fregant quasi l’esfèrica el pal dret de la porteria defensada per Llorenç.

Min. 15. La primera arribada del Lloret a la porteria visitant mitjançant un centre des-de la dreta per el millor dels locals Vicenç i la defensa visitant rebutja.

Min. 18. Falta que xuta Vicenç i atura sense complicar-se Boby el porter sineuer.

Min. 20. Falta treta per Marc Solier el «8» visitant i complica la vida a la defensa local que passa per un moments de perill fins que allunyen la pilota.

Min. 23. Gol anulat al Sineu que havia marcat Beltrán per fora de joc de Toni Sanchez.

Min. 30. Marc Solier treu un corner a l’esquerra de la porteria local i Matgi de cop de cap afica la pilota dins la xerxa lloritana. Pujava el 0-1 al marcador i merescut fins a n’aquests moments.

Min. 32. Marc Solier de bell nou treu una falta que remata Beltrán i el porter local Llorenç envia a corner.

Min. 45. Toni Sánchez qui juntament amb tres davanters més del Sineu es trobaven sols dintre l’area petita del Lloret xuta alt per damunt el travesser de la porteria quan l’afició visitant ja cantava el 0-2.

La segona part aixi como hem dit que la primera havia estat del Sineu. El Lloret s’ha fet l’amo i senyor del joc.

El Sineu ha sortit a defensar el resultat i bé l’hi hagués anat ja que el equip local des-de el minut 73 ha jugat amb deu homes per expulsió del defensa Jaume però no ha estat així.

Min. 50. Xut de Vicenç i atura Boby el porter visitant.

Min. 55. Xut de falta de Raul que atura una altra volta Boby.

Min. 57. Jaume de fort xut fa que la defensa visitant rebutgi la pilota a corner.

El Lloret jugava bé amb perill i mereixien l’empat que ha arribat al min. 60 amb una passada de Juan Rey a Vicenç qui afusella la porteria visitant. 1-1.

El Sineu s’estira però no acaba les jugades devant la porteria local i no conduint la pilota i controlar-la per els migcampistes. Eren passades de la defensa llargues als devanters sense crear perill.

Min. 70. Vicenç de fort xut a mitja altura fa que Boby amb una gran aturada envii la pilota a córner el que hagués pogut esser el 2-1.

Min. 76. Miranda treu una falta i la pilota l’hi fuig a n’En Boby a corner.

A conseqüencia de la treta d’aquest corner arriba el gol de Miranda. Deïm «gol fantasma» perquè sense repetició no es pod determinar en seguretat. Els locals que heu era i els visitants que no heu era. A la fi puja el 2-1 al marcador sense cap mena de dubta per l’auxiliar arbitral qui ha senyalat amb la badereta el mig del camp.

Min. 80. Xut de falta del devanter centre del Lloret Raul que surt alt per damunt el travesser de la porteria del Sineu.

S’ha allargat el partit quasi bé 8 minuts i han estat d’angoixa i petiment per els locals i per els aficionats lloritants qui han demanat l’acabament a l’arbitre amb insistencia. Hem de dir que el Sineu també tenía poca «pólvora» encara que intentàs quant i menys aconseguir l’empat.

El millor jugador visitant ha estat al nostre entendre en Jordi Gayà per el seu sacrifici i esforç en defensa i intentant pujar el màxim de pilotes controlades als daventers. Boby el porter a la segona part ha estat també molt segur i demostrant el calificatiu de «porterasso» això al menys deien la majoria d’aficionats locals.

El col.legiat Sr. González Caballero i els seus auxiliars els senyors Murillo Yustos i Gutiérrez Rodriguez han tingut una actuació correcta sense que les seves decisions haguin perjudicat cap equip. Encara que els locals han trobat rigurosa l’expulsió de Jaume i els visitants encara es demanen si la pilota del 1-2 ha entrada o no dins la seva porteria.

Hem parlat un cop acabat el partit amb els dos entrenadors que ens manifestaven el següent:

Per part del Lloret Pep Mulet ens deia molt resumit que el resultat era just; que hi havia hagut dues parts per cada equip; la primera per el Sineu i la segona per el seu equip. L’hi han funcionat els canvis que ha fet a n’aquesta segona part.

Afegeix que el futur del Lloret a n’aquest campionat és anar diumenge a diumenge guanyant el màxim de partits. de moment toca el diumenge vinent dins Bunyola.

Per part del Sineu Toni Florit ens parlava de que estava d’acord en que el partit havia tingunt una part per cada equip; però que el Sineu a la primera part endemés de marcar el 0-1, havía tingut dues ocasions clarissimes per haver fet al menys 1 gol més.

El Lloret ha estat un equip més resolutiu ja que de tres jugades de gol en tot el partit n’ha aconseguit dos.

Insisteix en que els primer quinze minuts de la segona part els han regalat al Lloret i aquest equip heu ha aprofitat.

Amb l’empat el partit s’ha romput i el seu equip s’ha mostrat sorprès per el joc dels locals.

Queden 32 partits i de moment passa pàgina del dia d’avui i ja pensa amb la visita a Sineu el proper diumenge del bon equip del Binissalem B.