Crónica 3ª Div.: Santanyí 6 – 0 Son Ferrer

Santanyi: Francisco Gari, Andres A Nicolau, Bartolome Estelrich, Antonio Lopez, Cristian George, Simon Noves, Jaume Picornell, Juan Salva, Miquel Sorell, Donato Cendros y Angel Lozano.

Sustituciones: Silvestre Vicens por Donato Cendros (min.55), Luis P Gimenez por Andres A Nicolau (min.63) y Mario Martinez por Miquel Sorell (min.67)

Son Ferrer: David Fernandez, Gaspar J Sastre, Alejandro Quetglas, Ramon Alba, Guillermo Petricorena, Matias E Ristagno, Ruben Torres, Carlos A Rodriguez, Ferney Caicedo, Jose A Quintero y Antonio Barcelo.

Sustituciones: Ousman Barrow por Ramon Alba (min.35), Francisco Lopera por Matias E Ristagno (min.45) y Pablo Llompart por Antonio Barcelo (min.45)

Goles: 1-0 Cristian George (min 5), 2-0 Bartolome Estelrich (min 25), 3-0 Antonio Lopez (min 27), 4-0 Cristian George (min 62), 5-0 Juan Salva (min 72) y 6-0 Silvestre Vicens (min 84)

Árbitro: Alberto Morena Llorens. asistido por Juan Jose Cardona Riera y Andres Aguilo Afanador.

Tarjetas: amarillas a los visitantes: Ramon min.4; Gaspar min.46; Paul min.74; Fer min.80, roja directa al visitante Ousma min.78

Partit sense història el jugat aquesta tarda al municipal de Santanyi, ja que molt aviat se li va posar de cara a l’equip local en transformar Ganea un penal comès sobre T.López. A partir d’aquí el domini local era evident i les ocasions s’anaven succeint fins que en el min. 25 Estelrich rematava a la xarxa amb l’esquerra una bona assistència de Donato. Un minut més tard era T.López qui aconseguia el tercer gol en resoldre un mà a mà amb el porter visitant David, amb aquest resultat es arribaria al descans.

A la reanudacion més del mateix, ocasions i gols locals, al min.62 Ganea tornava a perforar la meta visitant. Minuts més tard es sumària a la festa l’alt davanter J. Salvà en rematar a la xarxa una bona centrada de Silver. Silver seria qui a falta de set minuts tancaria el marcador amb el definitiu 6-0.

Tarda de molts gols i contínues ocasions al municipal de Santanyi, ja es mereixia una tarda així de plàcida el conjunt local.