Crónica 1ª Reg.: Sineu 3 – 0 Juv. Bunyola

Sineu: Bartomeu Llompart, Gabriel Gelabert, Marc Darder, Magi Amoros, Jordi Gaya, Francisco Quetglas, Marc Solier, Francesc Oliva, Antonio Sanchez, Luis S Rayo y LlorenÇ Gelabert.

Sustituciones: Juan Beltran por Antonio Sanchez (min.54), Bartolome Mas por LlorenÇ Gelabert (min.74), Rafel Mestre por Gabriel Gelabert (min.78) y Marc Barcelo por Luis S Rayo (min.88)

Juv. Bunyola: Francisco M Gari, Antonio Mateu, Bernat Nadal, Juan Bestard, Carlos Amengual, Miquel Font, Miquel Salom, Bernat Roca, Francesc Cañellas, Jose A Jimenez y Bartolome Castell.

Sustituciones: Miguel A Amengual por Bernat Roca (min.55), Adrian Pons por Miquel Font (min.69), Francisco Lorenzo por Bartolome Castell (min.72) y Adrian Peralta por Francesc Cañellas (min.79)

Goles: 1-0 LlorenÇ Gelabert (min 10), 2-0 Luis S Rayo (min 60) y 3-0 Luis S Rayo (min 73)

Árbitro: Jonatan Caceres Fernandez. asistido por Ivan Berga Garzon y Bartolome Cladera Calafell.

Tarjetas: Francesc Oliva (amarilla, min 33), Marc Darder (amarilla, min 36) y Francesc Oliva (amarilla, min 41) para el Sineu. Miquel Font (amarilla, min 34) para el Juv. Bunyola.

Divendres, 21. Festa de Sant Mateu y patró de Bunyola. El primer de to desitjar els «Molts d’anys a tots els bunyolins i les bunyolines!»

… Partit de fútbol a les 20,30h. Això sembla ja com els horaris de la Lliga professional de primera divisió.

Endemés quart partit de la competició i el Sineu la propera semana juga a Lloret un partit de rivalitat regional, per tal cosa a la cinquena jornada aquest equip heurà jugat un partit a casa el primer contra el Ses Salines i la resta -quatre- tots fora: Son Oliva, Sant Jordi, el d’avui a Bunyola i el proper com deiem a Lloret.

«¡Cazi na, chiquiyo. Chúpate esa!»: … com diría un andalús!.

Molt bon ambient a la gradería i molts aficionats i aficionades joves de l’equip local animant tot el temps al seu equip.

La primera part ha estat d’un joc obert i de molta intensitat per part de amdós equips lluitant totes les pilotes i d’un esforç fisic molt notable. Si bé tot això ocasions clares de gol poques.

Les millors jugades han estat les següents:

Min. 5: Llorenç l’extrem esquerra del Sineu xuta alt per damunt la porteria de Garí.

Min. 11: Arriba el primer gol visitant fruit d’una bona jugada de l’extrem dret Marc Solier qui fa una bona passada a Llorenç perquè encara quasi de rebot marqui el 0-1.

Min. 24: El Sineu després d’anar per devant al marcador es relaxa i el Bunyola posa tota la llenya al foc. Falta que treu Bestard i surt la pilota alta per damunt la porteria visitant defensada per Boby.

Min. 27: Un dels millors jugadors locals Jiménez remata alt per damunt la porteria del Sineu.

Min. 28: Un bon contratac del equip local i amb jugada de l’altre millor jugador del Bunyola Salom qui xuta i el defensa visitant Marc Darder allunya la pilota a córner.

Min. 38: Xut de Salom devant l’area grossa del Sineu que surt per la dreta de la porteria.

Min. 40: Per doble targeta groga el devanter del Sineu Xesqui és expulsat. El Sineu es queda amb 10 jugadors.

El Bunyola empeny fort aquests darrers minuts amb un atac i gol damunt la porteria visitant però sense premi ja que al menys al nostre entendre mereixia l’empat abans del descans.

El millor jugador visitant d’aquesta primera part ha estat en Marc Solier.

La segona part l’equip local ha sortit amb molta ambició per intentar empatar el partit quan abans millor; mentre el Sineu amb un joc molt ordenat, sacrificat i d’ordre tàctic ha aconseguit no només aguantar la ventatja al marcador sinó augmentar-la ja que ha marcat dos gols en jugades perfectes al contracop.

Min. 52: Llorenç sol devant la porteria local xuta fora el que pensavem era el 0-2.

Min. 55: Nadal el defensa local agafa una pilota rebotada de la defensa visitant i xuta a les mans de Boby el porter sineuer.

Min. 58: Arribada del Bunyola amb tot els seus davanters i Jimenez xuta fora per damunt la porteria visitant.

Min. 60: Marc Solier passa una bona pilota a la banda dreta i Parrita amb una ràpida correguda de més de 30 metres fa una passada perfecta damunt l’area petita bunyolina perquè Lluis Simó engalti un xut sense que la pilota toqui a terra i pugi al marcadior el 0-2.

Min. 71: El Bunyola enrabietat torna pujar amb tots els seus davanters devant la porteria del Sineu i un nou xut de Jiménez fort i ras surt al costat de la base del pal dret de la porteria.

Min. 72: Lluis Simó fruit d’un nou contratac visitant marca el 0-3.

Min. 74: Corner a favor del Sineu que treu Marc Solier i remata de cop de cap Jordi alt per damunt la porteria de Garí.

Min. 76: Un altre xut de Jimenez el davanter local que sort de bell nou fora de la porteria del Sineu.

Min. 85: Miquel Amengual del Bunyola xuta a porteria i atura Boby amb seguretat.

Els darrers 10 minuts fins acabar la segona part ha estat un violer i no poder de l’equip local i el visitant intentant fer el quart gol amb ràpids contratacs.

De fet el millor jugador dels visitants i que ha marcat les diferències ha estat en Lluis Simó al materialitzar el dos gols que han dat tranquilitat al Sineu i això jugant tota la segona part amb inferioritat numèri

L’àrbitre el senyor Jonatan Cáceres i el seus auxiliars senyors: Ivan Berga i Bartomeu Cabrera han estat felicitats per tots els jugadors i els dos entrenadors. Amb aquesta sentència només hem d’afegir que han estat tècnicament quasi perfectes.

Les manifestacions dels entrenadors una vegada acabat el matx han estat les següentes:

Jaume Salom del Bunyola ens deia que encara perdre el partit els seus jugadors no han perdut en cap moment la fe i han lluitat fins a l’extenuació per millorar el resultat; si bé el rival reconeix ha jugat amb molta intensitat i millor que el seu equip.

No vol posar cap excusa a la derrota però dos jugadors Borràs i Cabot estan lesionats des-de l’inici de la temporada. No vol dir això que els altres jugadors que han estat sobre el terreny de joc siguen inferiors a n’aquests dos esmentats; però si que són una referència per l’equip.

Considera el seu equip un veterà a la categoria i l’il.lusió seria la de pujar de categoria; però tal i com ha començat la temporada heuran d’esperar un poc per mirar més amunt a la taula classificatoria.

Per la seva part el mister del Sineu En Toni Florit manifestava que està molt content de l’actitut de tot l’equip; de tots els jugadors per l’esforç, l’intensitat, l’esperit de companyerisme i solidaris dins el terreny per aconseguir aquesta victòria amb inferioritat numèrica.

Reconeix que després del 0-1 s’han relaxat uns 15-20 minuts; però per sort el Bunyola no heu ha aprofitat.

La defensa ha jugat de matricula i els mitjos i davanters s’han sacrificat al màxim i han aprofitat les jugades al contracop.

Es la primera victoria i ja pensen amb el proper «derby» de la setmana vinent ja que hi ha jugadors novells que per ells serà el seu primer partit de rivalitat comarcal.

La propera jornada l’equip local jugarà a Sant Jordi i com deiem a l’encapçalament d’aquesta crònica el Sineu jugarà a Lloret.