El Campos s’adjudica el XXI memorial Miquel Beques

El Campos vence al Mallorca B

S’ha disputat el XXI memorial Miquel Beques que ha enfrontat a l’equip local, CE Campos, i al Mallorca B, partit que ha acabat amb victòria local per dos gols a zero.

Bon partit que s’ha pogut veure en en municipal de Campos entre l’equip campaner i el filial del Mallorca, que malgrat la calor que feia ho han donat tot per entretenir a la gent que ha anat a veure el partit i que ho ha fet en un bon número. Els gols han estat marcats a la primera part; el primer per Bernat Fullana, després d’imposar-se als defenses centrals, una de les noves incorporacions del Campos, mentre que el segon ha estat marcat per Dani Rado, en una bona jugada personal que ha culminat amb un xut des de la frontal de l’àrea.

El partit va acabar amb l’entrega de trofeus per part dels fills, Miquel i Jaume, acompanyats per en Jaume Vidal, com a regidor d’Esports i Pep Vanrell, president del Club.

Important victòria que donarà confiança a la feina que s’està fent als homes de Miquel Àngel Tomàs i que esperem que sigui el pròleg d’una temporada ilusionant i a on s’espera assolir resultats importants.

Biel Sastre para Fútbol Balear

 

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.