Elliot Galán, joventut per a la davantera

Elliot Galán

 

Elliot Galán, (Maó 1993) estampà aquesta tarda la seva signatura i es va comprometre per a les dues pròximes temporades amb l’equip de JA Moyano i Adriano García i passa a formar part de la llista de nous fitxatges per a la temporada 2012/13.

Format a les categories inferiors de l’Sporting Mahonés i CCE Sant Lluís, va jugar la passada temporada al CE Alaior, on compaginava les convocatòries amb l’equip Regional i el de 3ª Divisió sent encara jugador en edat juvenil. A final de temporada va ser requerit pel Penya Ciutadella de Lliga Nacional juvenil per afrontar l’últim tram de la competició de lliga. Ocupa la posició de davanter centre, encara que també es desenvolupa amb solvència a les dues bandes.

Bona notícia per els nostres interessos amb la incorporació d’aquest jove jugador.

Benvingut al CCE!!

CCE San Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.