Progressen adequadament

jugada del partido

L’equip femení ha caigut davant el CE Alaior (1-3) a Ses Canaletes en un partit en el qual les blaves han mostrat una clara millora pel que fa a la seva última trobada però que van acusar els dos gols rivals del segon temps als quals ja no van poder donar la volta.

Res més començar, es van posar per davant les visitants, la primera acció propera a la porteria de Rosa, acaba en el fons de les malles (0-1, Claudia). No obstant això, les pupil·les de David Mercadal no van acusar el tant i tan sol tres minuts després van posar la igualada. Una recuperació d’Andrea a la zona de creació visitant va acabar amb el tret de la davantera local per posar l’empat (1-1).

Fins al descans el partit es va convertir en un duel al centre del camp amb diferents errors i/o encerts que evitaven que el marcador es mogués abans de l’intermedi.

A la represa es va imposar l’experiència de les blanquinegres, a poc a poc van ser guanyant terrè fins a aconseguir portar-se el triomf davant un Sant Lluís que millora adequadament.