I Festa de L’estport local a Llubí

Foto de familia de los deportistas de Llubí
Entre 180 i 200 persones participaren a la primera diada de l’esport organitzada per l’Ajuntament de Llubí (Area d’Esports) i diferents entitats esportives. Com a primera vegada va ser tot un èxit i esperam que en les properes edicions s’hi apunti més gent.

Entre les entitats esportives hi que organitzaven la diada i trobam el CDA Llubí, escacs IBULL, Boxa Llubí, AMPA del Col•legi Duran Estrany, Societat de Caçadors, Club Petanca Vila Llubí, dues proves del Consell de Mallorca, Padel Llubí, Ball Modern, Club de gimnàstica ITACA, Escuderia TR i Protecció Civil de Llubí.

Després de la diada es va celebrar un sopar per recaptar doblers destinats a Protecció Civil de Llubí. Foren més de 600 persones les que hi assistiren. En acabar de sopar, El Batle Joan Ramis, juntament amb el Regidor d’Esports, Toni Vallespir, donaren un premi als millors esportistes de Llubí de l’any. Per acabar la festa hi havia un grup musical que animà la nombrosa gent que participà a l’acte.

RD

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.