LLubí– LLorenç, Bauçà, Guardiola, Joan Florit, Biel Alomar, Mateu Alorda, Muli(Martí), Pep LLuis(Oliver), Alex(Miquel Florit), Dario, Rissos( David)

Petra– Monroig, Lopez, Bonnin, Servera, Gonzalo, Jaume, Toni Monrroig, Gomila(Serralta), Amengual,(Mestre) Santendreu, Vanrell

Arbitre– Durbay, acompanyat perSarrió i Busquet. Discreta actuació

Targetes– Alorda, Pep LLuis i Rissos per part del CDA LLubí. Toni Monrroig, Servera, Satandreu, Bonnin I Mestre per part del Petra.

Gols– 0-1-Vanrell, 1-1-Muli, 2-1-Rissos, 3-1-Alex, 3-2-Alorda(p.p)

Crònica

Interesant partit el viscut al camp municipal de Ses Comes de LLubí, entre dos equips que en tot moment han cercat la victoria, i en el qual l’arbitre ha estat un poc protagonista amb decisions que han desconcertat a ambdos equips.

Ha començat marcant l’equip visitant despres d’un contraatac molt ben duit per Vanrell que despres de desferse del porter local ha colocat la pilota al fons de les xarxes locals, amb una tranquilitat fora d lo normal.

5 minuts despres, després d’una trata de corner, Muli nomes ha necesitat tocar la pilota per introduirla dins la porteria de Monroig i establir l’empat.

El LLubí ha tengut deu minuts molt bons, i fruit d’aquest domini ha vengut el gol del golejador local i de la categoria, Rissos. Un poc mes tard hagues pogut sentenciar el matx,pero ha pecat d’individualisme i ha volgut rematar ell,pero el porter visitant ha desbaratat el que podria haver estat la sentencia.

Ja a la segona part, el Petra mitjançant les rematades de Carles Mestre hagues pogut empatar,pero ha estat una jugada de tiralinies dels llubiners, la que ha fet que se posas al marcador el 3-1, amb gol de Alex despres d’una bona jugada de Dario i Pep LLuis.

I quan pareixia que el partit estava ben sentenciat un desafortunat gol en pròpia porta de Mateu Alorda ha fet que el marcador reflexás el 3-2 en el qual h arribat al final del partit.

Aixi i tot el Petra no s’ha donat per vençut i ha cercat l’empat,pero la eva falta de punteria i la feina defensiva local han desbaratat tota posibilitat de moure el marcador.

L’arbitre ha allargat excesivament el partit ,uns set minuts, i els nervis han arriba a Ses Comes,pero el marcador ha estat inamovible.

Després d’aquesta segona victoria consecutiva els llubiners s’acosten a les primeres posicions i deixen als petres a 4 punts. Queda per dir que el jugador local Dario Cougil ha perdut una aposta amb el president del CDA LLubí.