Andorra la Vella, capital del futbol femení

Andorra la Vella, capital del futbol femení

Durant aquest cap de setmana Andorra es convertirà en la capital del millor futbol femení. A partir de demà a les 9:30 hores es podran veure tots els enfrontaments de la Pyrénées International Women’s Cup Andorra 2012 al camp del M.I. Consell General d’Andorra la Vella.

La Pyrénées International Women’s Cup s’estrena demà amb un cartell de luxe. El FC Barcelona i la Real Sociedad seran els primers en disputar el torneig a partir de les 9:30 hores del matí. Levante U.D i RCD Espanyol jugaran a les 11:30; i Montpellier HSC i Real Societat a les 13:00.

Durant la tarda podrem veure enfrontaments de gran nivell: RCD Espanyol i Toulouse F.C a les 16:15, FC Barcelona i Montpellier HSC a les 18:00, i Toulouse F.C i Levante U.D tancaran la jornada amb el partit de les 19:30. Els primers classificats de cada grup disputaran la gran final el diumenge a les 11:30 del matí i els segons de cada grup a les 10:00.

Ahir es va emetre en directe el programa de Pere Escobar “El Club de la Mitjanit” des del Centre Comercial Pyrénées Andorra amb motiu de la Pyrénées International Women’s Cup Andorra 2012. Més de 2.000 persones es van acostar a veure en directe el programa, que va comptar amb la presència dels periodistes Bernat Soler, Josep Maria Minguella, Ricard Torquemada i Jordi Borda; i amb convidats de luxe com els directors de Gran Valira, Conrad Blanc, i Vallnord, Martí Rafael; el directiu del Fútbol Club Barcelona, Ramón Cierco; Albert Llobera, l’ex-esquiador i actual pilot de rallies; Joaquim Serrahima, director de marketing de Pyrénées Andorra i Xavier Rieiro, Director General de la IWC.

International Women’s Cup és un projecte de futbol femení que té com a objectiu fomentar la igualtat de gènere en l’esport, incentivar la seva pràctica i la presència als mitjans de comunicació. El torneig destina tots els seus recursos al seu projecte solidari Mumbay School International Women’s Cup”, dirigit a més de 200 nenes procedents dels SLUMS més pobres del nord de Mumbai, a la India.

RD

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.