El Manacorí José Sanchez Moragón ficha por el Llagostera

José Sanchez ficha por el Llagostera

El tercer manacorí que se incorpora a la plantilla del Llagostera será el portero José Sanchez Moragón, que llega procedente del Hospitalet, después de las incorporaciones de los jugadores del Manacor Alfonso Artabe y Nico.

José Sánchez Moragón, porter procedent del CE L’Hospitalet, es el sisè reforç de la Unió Esportiva Llagostera per la temporada 2012-13. Per la seva banda, el primer capità de l’equip, Eloi Amagat, seguirà vestint com a mínim un any més la samarreta blaugrana després de confirmar la seva renovació.

Moragón, que ha signat per dues temporades, és un jugador de solvència contrastada. L’exercici anterior va jugar a L’Hospitalet i es va convertir en el gran protagonista del partit d’anada de la Copa del Rei davant el FC Barcelona gràcies a les seves sensacionals intervencions. Anteriorment havia defensat els colors del Nàstic de Tarragona i, durant 4 anys, del Reus Deportiu. Moragón va nèixer el 6 d’octubre del 1987 i, per tant, té nomès 24 anys, una edat òptima per un porter que destaca per la seva agilitat i els seus reflexes.

UELlagostera.com

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.