Crónica 1ª Reg.: Alqueria 1 – 3 Rotlet-molinar

Alqueria: Pere Estelrich, Juan Rigo, Jaime Barcelo, Carles Ramón, Silvestre Barcelo, Marcos A Tejero, Silvestre Vicens, Bernardo Ginard, Miguel Palmer, Miguel Rigo y Miquel Rigo.

Sustituciones: Miguel A Lopez por Miguel Palmer (min.60), Oscar Botella por Miquel Rigo (min.84) y Antonio Mas por Miguel Rigo (min.84)

Rotlet-molinar: Jesús A Marquez, Pedro Garcia, Carlos Ruiz, Julio Lopez, Cacio Fernandez, Jose Manuel, Miguel Ruiz, Marcelo Suarez, Ivan Ortega, Ruben Lago y Juan A Aragon.

Sustituciones: Manuel Velasco por Juan A Aragon (min.46), David Campos por Cacio Fernandez (min.46) y Ricardo Miralles por Marcelo Suarez (min.86)

Goles: 1-0 Silvestre Vicens (min 68), 1-1 Carlos Ruiz (min 82), 1-2 Manuel Velasco (min 89) y 1-3 Miguel Ruiz (min 89)

Árbitro: Luis Haro Rodríguez. asistido por Antoni Prats Martí y Francisco Cañadillas Espada.

Tarjetas: Marcos A Tejero (amarilla, min 29), Pere Estelrich (amarilla, min 89), Pere Estelrich (amarilla, min 89) y Antonio Mas (roja, min 89) para el Alqueria. Manuel Velasco (amarilla, min 70) y Julio Lopez (amarilla, min 75) para el Rotlet-molinar.

Abans de començar el partit el president local feia entrega d’una placa commemorativa al jugador Bernat Ginard per les seus 300 partits jugats defensant els colors verd-i-blanc.

Fou un partit dominat per els visitants, pràcticament es jugaren 70 minuts dins el terreny defensat per els locals que es defensaren bastant be fin el minut 90. Curiosament marcaren primer els locals en el minut 68 amb una contra que Silvestre Vicens s’en anava de la defensa i marcava. El visitants es posaren a pitjar encare mes i en el 82 a treta de corner aconseguien empatar, ja en el minut 92 es posaven per davant en el marcador i en el 96 xutaven un penal i aconseguien el definitiu 1-3.