Sineu: Bartomeu Llompart, Magi Amoros, Jordi Gaya, Francisco Quetglas, Antoni Amoros, Rafel Oliver, LlorenÇ Gelabert, Luis S Rayo, Joan Riutort, Marc Solier y Gabriel Gelabert.

Sustituciones: Miquel A Crespi por Jordi Gaya (min.58), Marc Darder por Antoni Amoros (min.68) y Miquel Bauza por LlorenÇ Gelabert (min.78)

Lloret: Llorens Salas, Jose Egea, Jaume Garcias, Miguel Coll, Pablo Daviu, Joan G Mateu, Angel Valero, Raul Martinez, Alberto Miranda, David Perez y Domingo Oliva.

Sustituciones: Pedro A Pastor por Angel Valero (min.65), Bartolome Coll por Pablo Daviu (min.80) y Juan J Ortiz por Joan G Mateu (min.85)

Árbitro: Fernando Gil Vives.

Tarjetas: Marc Solier (amarilla, min 32), Francisco Quetglas (amarilla, min 36) y LlorenÇ Gelabert (amarilla, min 42) para el Sineu. Llorens Salas (amarilla, min 40), Jaume Garcias (amarilla, min 84) y Jose Egea (amarilla, min 89) para el Lloret.

Arribat ja gairebé al final d’aquest emocionant campionat de primera regional en l’antepenúltim partit celebrat avui al camp de futbol municipal de Son Matgí s’han enfrontat amb molta intensitat per la rivalitat comarcal, el Sineu -l’anfitrió- contra els seus veïns del Lloret.

Les grades plenes d’aficionats d’un i altre equip han animat durant els 90 minuts als seus jugadors i han fet que s’hagi viscut un dels encontres més vistosos i espectaculars que es recorden a Sineu.

El matx s’ha iniciat amb una major pressió del Sineu durant els primers deu minuts prova d’això s’ha produit al mint 5 una bona jugada de Lluis Simó qui amb una «vaselina» ha enviat la pilota per sobre de la fusta del porter Salas. Al min. 9 Matgi heu prova amb un xut de falta de més de 30 metres que surt també fora per sobre la porteria del Lloret.

A partir del min 10 el Lloret comença a manejar la pilota i a controlar el joc. En el min. 11 Valero es troba una pilota rebujada per la defensa local i llança a les mans de Boby. En el min. 15 una altra pilota rebujada per la defensa local cau als peus de Perez i aquest afusella el porter local però que de bona estirada rebuja a corner. En el min. 20 Martinez de bonica jugada i bon dispar creuat dintre l’area del Sineu surt per la linia de fons, hagués pogut esser el 0-1.

Des-de el min. 25 fins a les acaballes del primer temps ha sigut un joc de molt centrecampisme amb cap dominador i diriem que un joc molt pobre; només destacam al min. 35 un contratac del devanter local Marc Solier que creua la pilota lluny de la porteria de Salas.

La segona part ens ha deparat veure un equip local molt stressat per la necessitat de guanyar el partit i el contrincant molt tranquil i fent el seu joc pausat i ben conduit per els seus homes.

Al min. 55 Sampol xuta fort i la pilota passa al costat de la porteria de Boby. En el min. 60 un contratac duit a terme per Sampol y Perez que acaba amb un xut alt per sobre la porteria local.

En el min. 65 Lluis Simó molt lent i desencertat a n’el dia d’avui sol devant el porter llança l’esfèrica fora de la porteria visitant.

Un altre contratac del Lloret entre Sampol y Martinez acaba en xut fora de la porteria de Boby.

Dos minuts més tard és Miranda que llança una falta a la dreta de la porteria de Boby que atura amb seguretat. Un minut després amb jugada ràpida Llorenç té una bona oportunitat sol devant el porter visitant que atura amb el seu cos i envia la pilota a corner.

El darrer quart d’hora ha estat un voler i no poder per part del Sineu; intensitat, ganes, voluntat … pero no hi havia joc per desbaratar un ben plantat equip del Lloret dintre el camp.

S’ha acabat el matx amb un empat que no deixa contents ni a visitants i molt menys als locals que queden penjats a la cuarta plaça de la clasificiació.

L’àrbitre, el Sr. Fernando Gil Vives i els seus auxiliars han tingut molta feina aquesta tarda pero n’han sortit ben lliurats ja que tècnicament no se les pod treure cap defecte i no han sigut criticats ni per els locals ni per els visitants.

Finalitzat el partit les manifestacions dels entrenadors han estat les següents:

Miquel A. Ferrer Pol del Lloret ens deia que el partit havia començat amb molt respecte per ambos equips i de joc molt igualat. Als primers 10 minuts el seu equip no s’havia assentat en el camp però després han sigut dominadors del joc inclús ens deia que els propis mèrits del Sineu eren com a consequencia de les seves propies errades dels jugadors del Lloret.

Per ell el resultat més just era la victoria del Lloret per les moltes ocasions tingudes i no aprofitades.

Toni Florit, el míster local ens comentava que dels quatre partits en dos anys que s’ahn jugat contra el Lloret el d’avui ha estat el millor de tots ells.

El Sineu ha començat bé el partit però als pocs minuts de començar el Lloret ha dominat la situació i el joc en el camp.

La segona part ha sigut molt intensa per el que ens jugavem; era guanyar o guanyar. Això ha fet que les jugades no han estat brillants i poc efectives, mentre el Lloret jugava el seu partit molt tranquilament sense jugar-se res.

Ara ens queda esperar els dos pròxims partits e intentar conseguir el 6 punts en joc i després esperar que passarà amb la cuarta plaça de Primera regional.

Queden dues jornades només per saber quin equip tindrà l’honor de ser el campió d’aquesta primera regional així com quals l’acompanyaran en el pròxim any per militar en la categoria de regional preferent, així com quins seran els equips que perdin les seves places i descendeixin a segona regional.

Per tot això els recordem els partits més interessants del cap de setmana vinent que són: