Crónica 1ª Reg.: Petra 1 – 2 Atº Rafal

jugada del partido
Alineaciones:

Petra: Antoni Monroig, Mateu Pons, Juan Amengual, Guillermo Jaume, Josep Sastre, Antoni Monroig, Carlos Jaime, Said Lazaar, Miguel Vanrell, Miquel Santandreu y Joan C Font.

Sustituciones: Josep Sanso por Carlos Jaime (min.68) y Miguel Alos por Mateu Pons (min.78)

Atº Rafal: Maximilian Stipanov, Emmanuel Ibok, Jose Millan, Antonio Silvano, Juan C Gomez, Adrian Arbos, Alejandro Casas, Fabio Araujo, Rafeal Ademola, Rafael Guillem y Antonio Rodriguez.

Sustituciones: Jose A Pericas por Antonio Rodriguez (min.69), Juan J Dominguez por Jose Millan (min.80), David Pardo por Alejandro Casas (min.82) y Fidel Bassa por Rafeal Ademola (min.87)

Goles: 1-0 Carlos Jaime (min 9), 1-1 Fabio Araujo (min 32) y 1-2 Antonio Rodriguez (min 68)

Árbitro: Pedro José Campuzano Román.

Tarjetas: Josep Sastre (amarilla, min 31) y Carlos Jaime (amarilla, min 45) para el Petra. Maximilian Stipanov (amarilla, min 9), Emmanuel Ibok (amarilla, min 70), Jose A Pericas (amarilla, min 81), Rafeal Ademola (amarilla, min 87) y David Pardo (amarilla, min 89) para el Atº Rafal.

Comentario:

Darrer partit de la temporada, pel que fa a l’equip amateur, a Na Capitana i com a sigut general a la 2011-12, molt bona resposta del públic, cosa coneguda per els adversaris i que es fa sentir, ja te dic!.

Els locals, com ja es costum a aquest final de competició, es presentaven amb el que tenien disponible. Per part dels visitants, els 16 convocats reglamentaris i les ja conegudes noves incorporacions que els hi han aportat qualitat i físic. Tot i això, hi ha que dir que pel joc desplegat, ni l’UE Petra ha merescut la derrota ni els de Ciutat la victòria. Ocasions n’han tingut mes els Petrers i per enèsima vegada es demostra el que tothom sap, que al futbol l’efectivitat es essencial. De tota manera la falta d’encert de cara al gol es de les poques coses que als hi podem reprotxar als de Toni Font. Molt be en defensa i treballadors a la mitja. Al davant un sol punta, Said Lazaar, va corre tot el partit, encalçant les pilotes que l’hi posaven els companys i donant força feina a la defensa del Rafal.

Al minut 9, Mateu Pons recupera una pilota al mig camp i la posà llarga a Carles Jaume, qui després de controlar, fou atropellat per el porter visitant, Maximilian Stipanov i l’arbitra principal va assenyalar la pena màxima, al llançament de la qual aconseguiren avançar-se al marcador. Després d’unes quantes anades i vingudes, al minut 31, en una de les poques errades defensives locals, Adrian Arbos aconseguí adentrar-se a l’àrea local, on va ser derivat per Josep Sastre, provocant un altra penal, al llançament del qual, Fabio Araujo establí les taules. Els jugadors de l’UE Petra aconseguien crear perill agafant unes quantes vegades l’esquena a la defensa.

La segona meitat anava mes o menys igual, fins que, una pilota penjada a l’àrea local va arribar a Antonio Rodriguez al segon pal, lliura de marca i en posició dubtosa de fora de joc i creuant l’esfèric al pal llarg aconseguí donar avantatge als de la capital. La jugada va ser molt protestada per els jugadors locals i per el públic, especialment al linier. D’aquí en endavant la pressió del Petra va ser total i el Rafal va estirar d’experiència amb continues escenes de jugadors en problemes físics, exageració de “lesions” i discussions inútils amb l’arbitra, desgraciadament el que fan tots, el qual, tot i ser legítim, es prou reprovable. Toni Font va reorganitzar l’equip fins al punt que el central Miquel Vanrell va acabar de davanter, però el concepte sort no va aparèixer i no aconseguiren el gol. Crearen moltes jugades però n’acabaven poques, desbaratades per la contundent defensa visitant. Probablement la millor va venir d’un llançament de falta directa, que va treure de forma brillant el porter del Rafal. El col·legiat es va veure obligat a perllongar l’encontra 8 minuts per les continues escenes abans mencionades, però ja no va canviar res. El final derrota de l’UE Petra i el Rafal que s’emportà un premi exagerat però no per això menys important.

JSB per a Fútbol Balear

Arnau Amengual Bonnin per a Fútbol Balear

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.