Sineu: Joan Riutort, Jordi Gaya, Luis S Rayo, Antoni Amoros, LlorenÇ Gelabert, Mario Acedo, Antonio Ramis, Juan Barcelo, Bartomeu Llompart, Marc Solier y Gabriel Gelabert.

Sustituciones: Marc Darder por Juan Barcelo (min.49), Leandro M Zozaya por Marc Solier (min.62), Miquel A Crespi por LlorenÇ Gelabert (min.68) y Mateo Coll por Luis S Rayo (min.89)

Calvia: Javier Nadal, Gonzalo Perez, Adrian Santana, Marc M Crozierfrau, Lluis Tous, Jaime Gual, Gabriel Canovas, Antonio M Caliz, Arturo Risco, Marcos A Del Puerto Reina y Jose G Sampol.

Sustituciones: Luis A Terrasa por Jaime Gual (min.72) y Joan F Juan por Lluis Tous (min.81)

Goles: 1-0 Antonio Ramis (min 13), 1-1 Marcos A Del Puerto Reina (min 45) y 2-1 Antoni Amoros (min 78)

Árbitro: Víctor Jiménez Yustos. asistido por Gabriel Cantarellas Albertí y Antonio Comas Herrero.

Tarjetas:Antoni Amoros (amarilla, min 75) y Mario Acedo (amarilla, min 87) para el Sineu.

Diumenge 13 de Maig, -día poc adequat per els qui creuen que el 13 es número de mala sort- però és el que toca segons el calendari per veure si l’equip local comença a fer un bon «sprint» a n’aquest final de lliga i és fa valer front al Calvià -equip que va baixar aquesta temporada després de molts d’anys a Preferent- i que passa també per un mal moment esportiu: 14è amb 31 punts, només a 4 del descens.

… L’il.lusió no és perd mai i l’esperança molt manco! això ens deien els aficionats locals més antics i que tenen més fè amb el seu equip, abans de començar el partit.

Donç bé, una vegada ha siulat l’àrbitre l’inici del partit hem pogut veure que ambdos equips han sortit molt concentrats per intentar marcar primer, però el joc no era fluit i no s’arribava a les porteries fins que al min. 14 Mario xuta una falta a la dreta de l’atac del Sineu i la pilota surt rebutjada per la defensa calvianera arribant als peus de Toni Ramis qui de fort dispar l’afica dintre la porteria defensada per Sampol, fent pujar al marcador el primer gol. 1-0.

Als 20 minuts és el Calviá qui mitjant una treta de corner la pilota es rematada de cap per Canario surtint la mateixa per damunt la porteria del porter local Boby.

En el min. 25 una jugada ben trenada per Marc Solier i Parrita no es aprofitada per aquest darrer jugador qui llança la pilota devant el porter Sampol per alt damunt la porteria visitant, quan el més fàcil era aficar-la dintre de la porteria.

Un minut més tard es Cali el devanter centre del Calviá qui aprofita una pilota rebutjada per la defensa local i la llança al cos de Boby.

Al min. 40 es Toni Ramis qui sol devant el porter visitant xuta i Sampol de bonica estirada desvia l’esfèrica.

Se jugava un fútbol molt equilibrat però les ocasions eren més per l’equip local que no pas per el visitant, fins que Canario al min. 44 de bona jugada escapa del defensor local Parrita i aquest el trava per darrera siulant l’àrbitre la corresponent pena màxima. Marcos llança el penalti per baix aferrerrada la pilota al pal dret de Boby i es converteix en l’empat. Pujava al marcador l’empat a un gol.

La segona part ens ha ofert uns vint primers minuts de joc bastant pobre ja que la tensió en els jugadors locals era molta i les cames pesaven molt; fins que al minut 70 és Jordi el defensa central del Sineu qui engalta un bon xut i la pilota es rebutjada per Sampol.

Min. 74 Marcos del Calvià xuta fluix a les mans de Boby.

Min. 75 els jugadors locals reclamen al col.legiat la pena màxima ja que un defensor del Calvià ha desviat amb la mà un xut de A. Amorós. L’àrbitre ha fet poc cas a n’aquestes reclamacions i ha continuat el partit amb una treta de còrner a l’esquerra de la porteria visitant. Fruit d’aquest corner i de bon cop de cap de A. Amorós s’ha produit el gol de la victòria dels locals. 2-1.

En el min. 77 és Lluis Simó qui no aprofita una bona passada de Mario xutant fora la pilota lluny de la porteria calvianera.

Ja a les acaballes del partit amb un equip local defensant el resultat favorable i el Calvià intentant com a menys empatar, s’ha produit al min. 84 la darrera jugada de perill amb un fort xut de Mario que Sampol desvia a còrner.

El més important ja que el joc fet per el Sineu no ha estat per «a tirar cohets» al menys s’han aconseguit els tres punts necesaris per mantenir l’il.lusió i seguir amb el grup capdavanter de la clasificació.

El Calvià si juga com heu ha fet avui creïm que tendrà opcions per mantenir aquesta categoría sense moltes dificultats.

L’àrbitre el Sr.Victor Jiménez Yustos i els seus auxiliars han estat molt correctes; més bé diriem quasi perfectes. Tal volta hagués pogut mostrar la cartolina groga al defensa local Parrita quan ha siulat el penalti fet per aquest jugador i suposam que no ha vist voluntarietat en les mans d’un defensor del Calvià quan els locals l’hi han reclamat pena màxima a la segona part.

Les declaracions un cop acabat el partit, per part del Calvia el segon entrenador ja que el tècnic Fernando Fernández no ha estat a la banqueta ens deïa que el partit havía estat molt igualat i que el més just era un empat vist lo vist a n’el terreny de joc. El Sineu ha fet el seu partit i més quan anava amb el marcador 2-1. L’actitud dels seus homes ha estat molt bona i exemplar, ja que no tenía quasi jugadors a la banqueta, per el que pensa que jugant d’aquesta manera com en el dia d’avui no tindran problemes per mantenir la categoria.

Toni Florit el tècnic local ens ha manifestat que després d’aconseguir el 1er. gol han tingut varies ocasions per ampliar el marcador però per precipitació o bé per lluir-se el seus jugadors en les jugades no heu han conseguit i s’han trobat amb un gol en contra a les acaballes del primer temps.

Això ha fet que la segona part fins que no han marcat els seus homes el 2-1 s’ha vist un joc molt pobre conseqüencia de l’estat d’ansietat dels seus jugadors perquè sabien que no si guanyaven avui quasi bé podien dir adeu a les esperançes de pujar de categoria.

Ens diu que aquests quatre partits que queden per acabar la lliga s’han de jugar amb molta intensitat i no es poden relaxar.

La propera setmana el Sineu visitarà al Rotlet Molinar i el Calvià a casa seva s’enfrontarà a l’Alqueria.