Crónica Preferente Juvenil: Petra 2 – 0 Cide «B»

jugada del partido
Alineaciones:

Petra: Joan M Bauza, Jaume Jaume, Miguel Febrer, Sergio Robles, Walter E Medina, Miguel A Navarro, Jaime Jaume, Joan Sanso, Sergio Muñoz, Manuel J Garcia y Josep Roig.

Sustituciones: Mateu Pons por Walter E Medina (min.47), Josep Sastre por Jaume Jaume (min.69), Sebastian Catala por Sergio Muñoz (min.74) y Xavier Pujadas por Joan M Bauza (min.82)

Cide «B»: Jorge Buendia, Antoni Socias, Abel Buendia, Borja Gurrionero, Joan Bibiloni, Pablo A Valencia, Manuel Torres, Antonio I Gonzalez, Marc Munar, Nicolas D De y Daniel Racz.

Sustituciones: Edyy J De Abreu Soria G por Antonio I Gonzalez (min.57), Efrem Mercer por Manuel Torres (min.67) y Miguel A Mesquida por Pablo A Valencia (min.78)

Goles: 1-0 Jaume Jaume (min 31) y 2-0 Joan M Bauza (min 43)

Árbitro: Fernando Gil Vives.

Tarjetas: Joan M Bauza (amarilla, min 41) para el Petra. Edyy J De Abreu Soria G (amarilla, min 84) y Antoni Socias (amarilla, min 88) para el Cide «B».

Comentario:

Poca historia la del partit de dissabte. Per posició a la taula classificatòria els locals exercien de favorits i ho feren de forma brillant i economitzant les forces. Als primers instants, els de Palma, intentaren dominar la possessió hi ho aconseguiren tocant molt entre defensa i mitja amb desplaçaments curts i en paral·lel, els problemes venien a l’hora de llençar l’atac. Tot i això, durant aquets minuts de “domini” pogueren crear dues o tres pujades per banda amb centrada a l’àrea ben resoltes per la defensa de l’UE Petra. Després de espolsar-se aquest domini inicial els de Xisco Febrer feren el que saben, pujar l’esfèric en bloc i utilitzant tant les dues bandes com el centra de la línia ofensiva. Just a la mitja hora de joc, una passada de M. Febrer desde camp propi, fou capturada per J. Jaume i marcà el primer dels gols. Ja en aquests moments els de Petra havien agafat el control del partit dosificant l’esforç. Ja a les darreries del primer temps en una jugada de vius i alçada, JManel Bauçà, pentinà la pilota desde la frontal de la petita col·locant-la a la base del segon pal i establint el que ja seria definitiu 2 a 0.

A la segona part sols es dedicaren a controlar els intents de escurçar diferencies dels escolars qui no ho aconseguien i a mesura que el temps passava la fatiga deixava empremta i la intensitat va anar minvant i l’encontra va anar arribant a la seva fi, comptabilitzant unes quantes ocasions per cada costat però res destacable.

La pugna a cinc per la tercera posició i la conseqüent persecució dels líders continua, mentre que el CIDE es queda en un terreny neutra i tranquil fins al final.

JSB para Fútbol Balear

Fotos Arnau Amengual Bonnin Fútbol Balear

 

 

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.