Consell: Sy Boubacar, Joan Miquel, Miquel T Piza, Fernando Miro, Mateu M Deya, Pedro Blas, Mateo Jaume, Roberto J Tineo, Juan M Diaz, Raul M Sense y Fernando Vacas.

Sustituciones: Bernardo Isern por Raul M Sense (min.83)

Sineu: Guillermo Servera, Marc Darder, Mario Acedo, Jordi Gaya, Antoni Amoros, Rafel Oliver, Luis S Rayo, Magi Amoros, Joan Riutort, Mateo Coll y Gabriel Gelabert.

Sustituciones: LlorenÇ Gelabert por Luis S Rayo (min.46), Marc Solier por Marc Darder (min.46), Antonio Ramis por Mateo Coll (min.46) y Miquel A Crespi por Mario Acedo (min.58)

Goles: 1-0 Roberto J Tineo (min 15), 2-0 Mateu M Deya (min 25), 3-0 Martin Blas (min 29), 3-1 Luis S Rayo (min 42) y 3-2 Magi Amoros (min 81)

Árbitro: Rafael Moll Alabarces.

Tarjetas: Fernando Miro (amarilla, min 73), Pedro Blas (amarilla, min 75), Martin Blas (amarilla, min 77), Pedro Giralt (amarilla, min 85) y Pedro Blas (amarilla, min 88) para el Consell. Toni Florit (amarilla, min 11), Magi Amoros (amarilla, min 29) y Magi Amoros (amarilla, min 81) para el Sineu.

El Consell (16è) amb 28 punts, just la meitat dels que té el Sineu (que és 4art) han jugat un partit molt disputat, afegint que l’equip visitant heu ha fet amb angoixa perquè volia mantenir fermes les esperançes de pujar de categoria i també l’equip local amb molta presió; com hem pogut constatar amb alguns dels aficionats locals que ens han dit que tindran complicacions per mantenir la categoria ja que només estan a un punt de diferència del 17è que és el Ca’N Picafort.

La primera part ha començat amb un respetuós minut de silenci per la mort del padri del jugador visitant Parrita.

El joc dels dos equips sense esser bonic era en el primer quart d’hora molt alternat amb jugades a l’una i a l’altra porteria encara que sense molt perill, fins que arribat al minut 14 un xut del jugador local Tineo en front de l’àrea grossa del Sineu i que botant la pilota devant del porter Guillem s’ha introduida dins la porteria per la part esquerra i a mitja altura. 1-0 al marcador i els locals tots contents perquè no creien el que veien.

El Consell practicava un futbol més vertical i amb més profunditat amb pilotes passades a les bandes amb molta d’intenció; mentre el Sineu jugava pareixia a mig gas i com adormissat.

Arribats al min. 25 Mateu Marc el devanter del Consell amb una ràpida correguda arriba a dins l’area petita del Sineu i afica la pilota de bell nou per alt al primer pal a la dreta del porter Guillem dintre la porteria fent pujar al marcador el 2-0.

L’història del que va passar a Binissalem fa quinze dies es repetía per el Sineu. Allà foren als 10 minuts quan arrossegaven un 2-0 en contra; aquí només 10 minuts després i el mateix marcador.

Cinc minuts més tard és Martí qui de cap afica la pilota dins la porteria del Sineu a una treta de còrner. 3-0 i encara faltaven 60 minuts per acabar el partit.

Els aficionats locals es fregaven els ulls quan veien aquest marcador al seu favor.

En el min. 41 Mario del Sineu roba la pilota a un jugador contrari al mig camp i fa la passada a Lluis Simó qui se’n desfà del porter Mateu i marca per baix sol devant la porteria el 3-1.

La segona part el tècnic del Sineu Florit revoluciona l’equip introduint tres canvis d’una vegada i pocs minuts després l’altre -tots homes ofensius- per reduir aquest marcador tant i sorpresivament gros i en contra.

Si bé la voluntat dels homes visitants era la de lluitar com mai per aconseguir reduir diferències, també es veritat que les cames i el cap d’aquest equip estàn ja fa quatre partits a la baixa i el joc no és fluit i molt manco efectiu com era no fa massa temps. Diriem que s’han introduit dintre d’una «mala ratxa» i que les costa sortir-ne.

El Consell es dedicava entretant a contenir el joc dels visitants i jugar al contratac per acabar de redonir la feïna del primer temps.

En el min. 50 una altra volta Tineo llança una falta que s’estevella a la fusta de la porteria de Guillem. Un poquet més i s’hagués convertit en el 4-1.

En el min. 73 una bona jugada del Sineu i finalitzada amb un potent xut a la fusta de la porteria de Mateu per Micky és anulada per el col.legit assenyalant fora de joc -del tot inexistent-

Min. 76. Toni Ramis el migcampista del Sineu llança una falta a l’esquerra de la porteria del Consell i l’arbitre quan molts jugadors anaven de cap ha siulat penalti per falta del defensor Miquel.

La banqueta del Consell ha quedada muda ja que creien que l’àrbitre s’havia equivocat en contra d’ells.

El penalti el xuta Matgi baix i per el costat esquerra del porter Mateu i es converteix amb el 3-2.

D’aqui a les acaballes del partit ha estat una lluita amb més cor que cap per part dels sineuers per empatar el partit i el Consell ben replegat i sortint al contratac per sentenciar el marcador.

Al min. 80 Matgi és expulsat per part del Sineu i cinc minuts més tard qui surt del camp també expulsat es el jugador local Pedro qui havía tingut dues oportunitats un poc abans de marcar el quart gol pel Consell amb dos xuts ma a ma que ha aturat molt bé el porter visitant Guillem.

Abans en el min. 81 l’àrbitre anula un gol molt bonic que havía fet amb el cap el jugador Tineo, per un fora de joc que no ha estat protestat pels jugadors locals.

L’alegria del jugadors del Consell quan l’àrbitre ha siulat l’acabament del partit ha estat molt grossa, mentre per la part contraria els jugadors i tècnics del Sineu han vist un cap de setmana més que l’equip no reacciona i cal fer-ho quan abans millor si volen gaudir de possibilitats reals de pujar de categoria.

Encara queden 15 punts en joc.

L’àrbitre el Sr. Rafel Moll i els seus auxiliars han tingut encerts i errors en la mateixa proporció si be hem de dir que les seves decisions no han tingut res a veure amb el marcador final.

Acabat el partit l’entrenador local Faustino Gorgoso ens comentava que justament els dos partits jugats contra el Sineu per el seu equip han estat els dos millors que han fet de tota la temporada. L’èxit d’avui les fa tindre esperançes de no baixar a segona regional i aplaudeix als seus jugadors -només contava per al partit d’avui amb 14- per l’esforç i l’intensitat que han fet i posat en el partit d’avui.

Respecte al rival no és el millor equip de primera regional però si al seu entendre és un bon equip.

El Consell ens deia per finalitzar seguirà lluitant per quan abans millor pugui resoldre matematicament la salvació

Per la seva part l’entrenador del Sineu Toni Florit, mostrant un semblant molt contrariat i seriós ens ha dit que no pod esser per a un equip que té aspiracions que als 30 minuts de joc dugui 3 gols en contra.

No és comprensible aquesta mala sort que tenim fa uns quans partits, pero endemés els jugadors no posen del seu: intensitat, concentració … jugar millor en poques paraules; perquè lo que es joc també darrerament molt poc.

Aixi com ara, no es pod seguir afegia desilusionat, per tancar la nostra conversa.

El cap de setmana vinent; el Consell visitarà l’Alqueria i el Sineu serà l’anfitrió del Calviá.