Crónica Preferente Juvenil: Petra 0 – 2 Penya Arrabal «B»

El árbitro con los capitanes
Alineaciones:

Petra: Joan M Bauza, Pedro Bassa, Melsion Rebassa, Jaume Jaume, Miguel Febrer, Sergio Robles, Walter E Medina, Jaime Jaume, Joan Sanso, Manuel J Garcia y Josep Roig.

Sustituciones: Bartolome Sancho por Manuel J Garcia (min.55), Miguel A Navarro por Joan M Bauza (min.65), Xavier Pujadas por Jaime Jaume (min.73) y Sergio Muñoz por Melsion Rebassa (min.87)

Penya Arrabal «B»: Benjamin J Vaughan, Dario Neukon, David Garcia, Jose A Hernandez, Walid Haddad, Emanuel A Yori, Antonio Autonell, Manuel Oliver, Alejandro Bonet, Vicente P Capella y Adams Lewis.

Sustituciones: Francisco J Pascual por Antonio Autonell (min.51), Federico E Dorcazberro por Dario Neukon (min.51) y Agustin Sanchez por Adams Lewis (min.81)

Goles: 0-1 David Garcia (min 64) y 0-2 Emanuel A Yori (min 72)

Árbitro: Roberto Bonnin Cifre.

Tarjetas: Pedro Bassa (amarilla, min 16) y Jaime Jaume (amarilla, min 35) para el Petra. Emanuel A Yori (amarilla, min 20), Alejandro Bonet (amarilla, min 31), Dario Neukon (amarilla, min 36), Josep M Mas (amarilla, min 75) y Josep M Mas (amarilla, min 75) para el Penya Arrabal «B».

Comentario:

No es amb partits com el d’avui, que es crea afició al futbol. Que s’hagi hagut de esperar al minut quaranta, per veure la primera ocasió mes o manco seriosa de l’encontra, es prou significatiu, i a damunt s’ha posat un temps de dimonis. Però bé, la gent ha volgut esperar a la segona meitat, probablement en mostra del crèdit, que els jugadors de l’UE Petra s’han guanyat al llarg d’aquesta temporada. Però no avui, avui crec que era un d’aquells dies que com es diu, si haguessin jugat dues hores mes, tampoc haurien marcat cap gol.

No així els Ciutadans que al minut vint de la segona han gaudit d’una bona ocasió de fort xut en volea que ha aconseguit desviar Pep Roig a corner. Precisament a la treta d’aquest i aprofitant un rebuig en curt del porter, han aconseguit avançar-se al marcador. La veritat es que ni Xisco Febrer ni els seus han sabut respondre a la nova situació, accelerant-se i descuidant la defensa, deixant-se agafar l’esquena en repetides ocasions, fins que a una d’aquestes, el davanter Emanual A Yori ha aconseguit encarar sol al porter i col·locar-li la pilota al pal llarg. Entre ell, Francisco Pascual i algun altra han creat molt de perill i problemes a la defensa local als 15 darrers minuts.

Prova del que hem dit, al minuts finals, i a la treta d’un corner a favor dels locals, l’àrbitre a assenyalat penal, crec que per una empenta dins l’àrea. Dons ni així, Sergio Robles ha llançat i Benjamin Vaugham ha aconseguit desviar-la pegant al travesser i rebutjant-la en segona instancia la defensa. Assenyalar que a les darreries del match el jugador local Jaume Jaume Barceló, ha pres mal en una jugada i ha hagut de ser substituït.

Deixar clar que el mal partit d’avui dels de Petra, no pot en cap cas fer oblidar la gran temporada que aquest grup està realitzant. Fa dos anys seguits pujant de categoria i al setembre figuraven a totes les travesses com a candidats a baixar. Ànims i a acabar la temporada amb la tranquil·litat dels deures fets.

JSB per a Fútbol Balear

Fotos Arnau Amengual Bonnin per a Fútbol Balear

 

 

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.