Crónica Campeonato Alevines F-7 (1ª Reg. Gr. A): Petra 5 – 1 Maria de La Salut

Petra: Rafel Ferra, Joan M Caldentey, Francesc Munar, Sergi Bauza, Josep G Pou, Ignacio Sotolli y Mateu Catala.

También jugaron: Pere Bestard, Juan J De Enrique Montoro y Antoni Bauza

Maria de La Salut: Antoni Avella, Kevin G Pereira San Martin, Juan Soler, Miquel B Font, Guillem Carbonell, Barnadi Matas y Bernat Darder.

También jugaron: Andreu Bergas, Bartomeu Quetglas y Antoni Font

Goles: 0-1 Bernat Darder (min 12), 1-1 Josep G Pou (min 25), 2-1 Antoni Bauza (min 39), 3-1 Antoni Bauza (min 46), 4-1 Josep G Pou (min 48) y 5-1 Antoni Bauza (min 55)

Árbitro: Vicente Daza Blanco.

Ni de bon tros reflexa el resultat el que ha sigut el partit. S’ho han hagut de treballar els de Petra. De entrada, qui s’ha avançat al marcador a sigut el Maria de la Salut al segon quart, mitjançant Bernat Darder, que ha aprofitat un rebuig en curt del porter local. La tasca al mig camp era dura però ni uns ni els altres estaven encertats a la finalització. Abans d’anar al descans, Gerard Pou ha posat les taules d’una bona pilota creuada.

El partit s’ha reprès i tot seguia igual, tot i que els locals han millorat força definit les passades, el que s’ha traduït en mes control de possessió de la pilota. En aquest tercer període, Toni Bauzà ha finalitzat una contra per banda dreta creuant al segon pal i aconseguint el 2 a 1. La desfeta ha vingut al darrer quart, on els visitant han encaixat tres gols, un de Pou i dos mes de Bauzà, aconseguint així un hat-trick.

Justa victòria dels de Monroig i Bauzà però excessiu càstig per els de Miquel Pons, que continuen sense puntuar. L’UE Petra te el proper cap de setmana un partit decisiu dins Porto Cristo per assegurar-se la permanència a la primera.