Sineu: Bartomeu Llompart, Marc Darder, Joan Riutort, Jordi Gaya, Antoni Amoros, Pere J Florit, Mario Acedo, Magi Amoros, Miquel A Crespi, Antonio Ramis y Gabriel Gelabert.

Sustituciones: LlorenÇ Gelabert por Marc Darder (min.46), Juan J Diaz por Jordi Gaya (min.50), Marc Solier por Miquel A Crespi (min.60) y Leandro M Zozaya por Antonio Ramis (min.70)

Petra: Antoni Monroig, Josep Sanso, Guillermo Jaume, Josep Sastre, Bartolome Femenias, Antoni Monroig, Carlos Jaime, Mohamed Acharki, Miguel Vanrell, Miquel Santandreu y Joan C Font.

Sustituciones: Mateu Pons por Antoni Monroig (min.83) y Manuel Garcia por Mohamed Acharki (min.89)

Goles: 0-1 Carlos Jaime (min 37)

Árbitro: Gabriel Canaves Fontana.

Tarjetas: Toni Florit (amarilla, min 34), Antoni Amoros (amarilla, min 34), Toni Florit (amarilla, min 35), Marc Darder (amarilla, min 39), LlorenÇ Gelabert (amarilla, min 63), Leandro M Zozaya (amarilla, min 77), Pere J Florit (amarilla, min 80) y Gabriel Gelabert (roja, min 89) para el Sineu. Antonio Font (amarilla, min 29), Antoni Monroig (amarilla, min 45), Guillermo Jaume (amarilla, min 47), Carlos Jaime (amarilla, min 52), Carlos Jaime (amarilla, min 64), Joan C Font (amarilla, min 78) y Manuel Garcia (amarilla, min 89) para el Petra.

Al municipal de Son Matgí i a aquesta jornada, hem gaudit d’un altre partit molt intens de rivalitat comarcal.

Aquesta tarda ha estat el Petra que arribava classificat a la 11ena posició amb 41 punts (12 menys que l’anfitrió, el CE Sineu, que ocupa la segona plaça).

Destacam que l’equip visitant és el cinquè màxim golejador amb 54 gols a favor però també és el cinquè més golejat amb 47 gols en contra.

Fora del seu terreny de joc de tretze partits jugats ha estat vençut vuit vegades, n’ha empatat tres i només n’ha guanyat dos: un d’ells a Can Picafort i l’altre a s’Arracó.

L’equip local és fins abans d’aquest «matx» el quart equip màxim golejador amb 55 gols (1 més que la UE Petra) i el segon menys golejat amb 28 gols en contra; només superat pel Binissalem B.

Hi havia molta emoció i ganes de veure bon futbol a les grades amb molts aficionats locals i també molts petrers que han volgut acompanyar al seu equip el dia d’avui.

La primera part donç ha començat amb un joc per ambdós equips de molt respecte; ja que al primer quart d’hora no havien arribat a porteria cap dels dos.

El Petra ha jugat molt ben posicionat al terreny de joc amb una defensa molt contundent i un mig camp i davanters que trigaven bones jugades; tot el contrari que feia l’equip local; molt espès; no creaven jugades trenades i tot era joc molt embarullat amb pilotes llarges sense passar per els migcampistes.

La columna vertebral del Sineu:Boby (l´excepció), Matgi, Pere Florit i Mario han estat molt desencertats així com el reste de companys en el dia d’avui.

La angoixa ha fet acte de presència a n’els jugadors locals quan en el min. 34 Matgí toca la pilota amb el braç dintre de l’àrea i l’arbitre ha assenyalat el penalt, que ha transformat en gol Txiki amb un fort xut que ha fregat el pal dret de la porteria de Boby. El 0-1 pujava al marcador.

En el min. 40 Joan Carles roba la pilota front de l’area grossa del Sineu a Matgi i el seu xut surt fora per la dreta de la porteria local. Quasi es convertia en el 0-2.

Només contabilitzam un xut de Mario al min. 41 que atura el porter Toni Monroig per baix i molt facilment.

Les ganes de conseguir l’empat per part del Sineu, i l’estat exaltat de molts jugadors locals ha fet que els alguns ells amb ells s’han dirigit paraules fortes i recriminacions que mostraven una imatge de impotència i el pitjor de poc companyerisme. Afegim per la nostra part que quan les coses van malament i no surten com voldriem és quan més s’han de mostrar com una pinya!. Cosa que no han demostrat avui repetim alguns dels jugadors i que no anomeman per respecte.

La segona part l’equip local ha sortit amb ganes de remuntar el marcador; pero en més cor que cap. També els canvis fets per l’entrenador local no han surgit l’efecte desitjat ja que han aportat més bé poc que el que s’havia vist en el equip durant la primera part i això que han jugat els darrers 30 minuts contra 10 per expulsió per doble targeta groga el jugador Txiki. Es repetia el mateix que la jornada anterior a Llubi sense treurer-ne profit!.

El Petra seriós i ben posicionat seguía amb el domini de la situació del partit i el control de les envestides del Sineu.

La majoria de jugades amb arribades a porteria contraria han estat per l’equip local encara que poc perilloses. Al min. 47 i al min. 55 Mario disposa de dues ocasions en xuts de falta pero el primer s’estavella contra la barrera i el segon surt fora de la porteria contraria.

En el minut 60 debuta amb el Sineu el jugador que arriba del Montuiri Marc Solier -devanter- que en el dia de la seva estrena no ha tingut molta sort com la resta dels seus companys.

En dos minuts de diferència (en el 68 i en el 70) Toni Ramis xuta a porteria i Monroig desvia l’esfèrica a còrner. Mario empalma una volea desde fora de l’area que un altre cop Monroig molt encertat desvía a còrner. Tal volta sigui la jugada més perillosa que ha fet en tot el partit el Sineu.

En el min. 87 Moha del Petra xuta una falta a 40 metres que surt per damunt de la porteria local.

En el min. 88 quan Sastre el lateral del Petra començava amb una bona carrera a conduir un contratac ha sigut travat per darrera per Parrita en falta. Ha vist la targeta vermella directa.

Ja a les acaballes del partit en el darrer còrner que ha llançat el Sineu sense cap perill ha pujat a rematar el porter local Boby amb un intent a la desesperada per a conseguir como a minim l’empat.

L’àrbitre ha prollongat l’encontre quasi 6 minuts ja que els jugadors del Petra amb molts moments han aturat el joc, han xutat les faltes amb molta parsimònia, han aprofitat per fer els canvis de jugadors als darrers minuts de joc, lo que mentre l’àrbitre heu permitía era molt licit en favor del seu interés. Si bé dos jugadors un d’ells Monroig el porter han sigut amonestats per perdua de temps.

Aquesta manera de jugar ha desesperat els ànims dels aficionats locals que veien amb impotència que l’astucia de l’equip visitant les robava minuts efectius de joc als jugadors locals per reduir la diferència al marcador.

Hem de dir que els millors jugadors avui han estat: Joan Carles, Sastre i Moha del Petra; mentre que per part local no podem destacar ningú.

L’àrbitre el Sr. Gabriel Canaves Fontana i els liniers han tingut una tarda molt poc afortunada ja que en la primera part el propi col.legiat ha aturat el joc amb moltes faltes assenyalades no deixant en cap moment seguir el joc.

El més complicat ha sigut en la segona part per a calmar l’estat de excitació de tots els jugadors i entrenadors amb molta de culpa seva ja que ha mostrat un caire molt autoritari, sense permetre cap tipus de diàleg, endemés de que tècnicament ha desacreditat als seus auxiliars. Per la nostra part la seva calificació seria molt baixa tant com un 1 ó un 2 damunt 10.

Acabat el partit aquests eren els comentaris que ens han fet els dos entrenadors dels equips:

Antoni Font de la UE Petra ens feia saber que el partit havia sigut molt igualat i havia decidit la jugada del penalt la sort pel seu equip com a guanyador en el dia d’avui.

El Petra ha fet un gran esforç una vegada que han jugat amb 10 homes molts minuts de la segona part, pero l’equi no s’ha descompost i ha jugat un futbol molt seriós.

Afegia que dintre un camp de fútbol tan petit com és el del Sineu es feia molt dificil practicar un bon joc.

Respecte al àrbitre ens ha respost amb un lacònic: «Sin Comentarios…..»

Per altra costat En Toni Florit, el mister local es mostrava molt enfadat, contrariat i seriós.

El seu equip ha jugat més malament que bé; molt espès i que ens diu que tenen un seriós problema respecte a la mancança de gol com a consequencia del poc futbol desenvolupat per els jugadors de mig camp i davanters.

Respecte al Petra ens ha dit que era un equip que havia jugat el seu partit, ben situats al camp els seus jugadors i que han sigut millors que els seus homes.

No ens ha fet manifestacions en respecte a l’àrbitre ja que no ha deixat content a ningú ni als visitants ni als locals.

La propera jornada la UE Petra jugarà a casa seva contra l’Alqueria i el CE Sineu heurà de visitar a un equip molt perillós i que té anomenada de jugar molt bé, endemés de estar molt ben classificat i amb serioses aspiracions per tal que finalitzada la lliga pugui pujar de categoria.