Crónica Preferente Juvenil: Petra 2 – 1 La Union

Petra: Joan M Bauza, Pedro Bassa, Melsion Rebassa, Miguel Febrer, Walter E Medina, Bartolome Sancho, Miguel A Navarro, Jaime Jaume, Joan Sanso, Manuel J Garcia y Josep Roig.

Sustituciones: Jaume Jaume por Miguel A Navarro (min.50), Sergio Robles por Melsion Rebassa (min.59) y Sergio Muñoz por Jaime Jaume (min.78)

La Union: Adrian Vich, Diego Fernandez, Angel Lapuente, Miquel Cañellas, Marc Monterrubio, Joan Ll Torres, Bartolome Garcia, Jaume Socias, Alberto Garcia, Rafael Ruiz y Pere Riera.

Sustituciones: Alvaro Pablos por Marc Monterrubio (min.60), Victor Rodriguez por Bartolome Garcia (min.60), Francisco Cruces por Joan Ll Torres (min.70) y Miquel J Sans por Alberto Garcia (min.79)

Goles: 0-1 Alberto Garcia (min 45), 1-1 Miguel Febrer (min 85) y 2-1 Sergio Muñoz (min 90)

Árbitro: Ramón José Mulet Pacis.

Tarjetas: Jose M Hernandez (amarilla, min 45), Jaime Jaume (amarilla, min 65), Jaume Jaume (amarilla, min 87) y Pedro Bassa (amarilla, min 87) para el Petra. Diego Fernandez (amarilla, min 59), Sergio Kirienko (amarilla, min 65), Victor Rodriguez (amarilla, min 65), Alvaro Pablos (amarilla, min 65), Miquel J Sans (amarilla, min 65), Alberto Garcia (amarilla, min 67) y Francisco Cruces (amarilla, min 90) para el La Union.

Partit d’alta tensió, con no podia ser d’altre forma, líder contra el quart classificat. El partit començà, i ben aviat, als 5 minuts, Walter E Medina, engalta un fort xut des de la frontal de l’àrea gran i l’estavella al travesser, deixant clares les intencions que duien els de Xisco Febrer. 5 minuts mes tard, altre cop jugada trenada amb passada a la frontal de la petita on J.J. Barceló, no encertà a enviar l’esfèric al fons de la porteria visitant. A partí d’aquí anades i vingudes sense ocasions importants ni per un cap ni per l’altre. A la mitja hora, gol anul·lat a Miguel Cañellas per fora de joc ajustadíssim, tot i que les queixes visitants no foren excessives. Fins el minut 45, quan, altre cop Miguel Cañellas, va caçar una passada llarga des de la banda dreta, obligant a sortir al porter local, cometent un falta màxima, si mes no, rigorosa. Alberto Garcia llençà de forma impecable el penal donant de forma provisional avantatge al seu equip.

L’equip d’El Secar de la Real, va plantejar un segon temps de contenció i contraatac. Evidentment Xisco Febrer va prendre tot d’una mesures per intensificar l’ofensiva del seu equip. Amb aquest nou escenari la pressió en atac dels de Petra s’incrementà de forma important i els de la Unió llençaven perilloses contres.

De les modificacions tècniques realitzades per els locals al segon temps, destaca a sobre manera l’aportació de Sergio Muñoz, que sortí al minut 59. Aquest jugador al minut 85 controla una passada llarga de Joan Sansó, en carrera i creuant de forma brillant la pilota en presencia de Adria Vich, establint les taules al marcador i 5 minuts mes tard va ser ell qui donar la passada precisa per l’entrada des de segona línia de Miquel Febrer i en dos tocs donas avantatge als de Petra. Per motius que no pareixien justificats, l’àrbitre de l’encontra va perllongar-lo gairebé 10 minuts. Durant els 100 minuts de disputa del partit hi va haver accions contundents, alguna discussió, alguna trampeta i el que es Logic en un match d’aquestes característiques, fins aquí l’espectacle futbolístic.

Després de la pitada final, quan es el moment de donar-se la ma entre els jugadors, tècnics i arbits, ja hi va haver alguna paraula fora de to, també dins el que marquen els cannons. El que ja no te justificació, es que aparegués el senyor Ruben Sarrion, expulsat per cert de l’anterior encontra, a posar pau i ordre i enviant els jugadors als vestuaris, fins aquí tot bé exceptuant que no tenia cap feina al terreny de joc i que negà la ma al tècnic local, gest no gaira amistós. Però es que no en tingué prou, un cop tots els membres de l’equip encaminats cap el vestuari, va ell i s’atura al mig del camp per encarar-se, amb qui?, amb el públic, molt malament, difícil fer-ho pitjor, dons sí que es pot fer, va anar fins la banda on va saltar la paret i la valla per discutir, ves a saber tu que, amb uns quants espectadors. Provocant que els jugadors es tornessin a ficar a la discussió havent d’intervenir directius, tècnics i algun voluntari per calmar al mencionat personatge.

Total, la Unió perd el lideratge a favor del Son Oliva i es queda segon a dos puts i la UE Petra que continua quart a 9 del líder.