Crónica 1ª Reg.: Alqueria 1 – 3 S’Arraco

Alqueria: Antonio Mas, Pere Estelrich, Juan Rigo, Antonio M Monserrat, Miguel A Lopez, Silvestre Barcelo, Marcos A Tejero, Silvestre Vicens, Bernardo Ginard, Oscar Botella y Miguel A Cañas.

Sustituciones: Miguel Palmer por Oscar Botella (min.60)

S’Arraco: German Navas, David Izquierdo, Tarik Faiq, Bartomeu Porcel, Gaspar Calafell, Marc Sastre, Mohamed Zerovali, Jhonatan Charamelo, Santiago J Santos, Norman M Ruiz y Pedro A Moreno.

Sustituciones: Candido Izquierdo por Pedro A Moreno (min.76)

Goles: 0-1 Santiago J Santos (min 10), 1-1 Bernardo Ginard (min 15), 1-2 David Izquierdo (min 58) y 1-3 Marc Sastre (min 69)

Árbitro: Ramón Anttonio Llabrés Galmes. asistido por Joan Martorell Llabrés y Bernardo Oliver Martínez.

Tarjetas: Pere Estelrich (amarilla, min 71) y Bernardo Ginard (amarilla, min 90) para el Alqueria. Norman M Ruiz (amarilla, min 29), Tarik Faiq (amarilla, min 41), Santiago J Santos (amarilla, min 71), Tarik Faiq (amarilla, min 82), Norman M Ruiz (amarilla, min 82), David Izquierdo (amarilla, min 89) y David Izquierdo (roja, min 90) para el S’Arraco.

Bona temperatura per assistir al futbol.

Es va veure un partit amb poques coses a destacar. Els visitants s’adalantaven en el minut 10 i en el 15 els locals empataven abans del descans els curiablanquers tenien una altre ocasió que no aprofitaven. En el segon temps els locals o provaren sense aconseguir marcar, en canvi els visitants o ferien amb dues ocasions més.

Un partit que en quant a joc era molt igualat, però s’endugué el partit l’equip que tingué les idees mes clares amb atac.