Crónica 1ª Reg.: Sineu 2 – 1 Port de Soller

El trio arbitral

Alineaciones:

Sineu: Bartomeu Llompart, Marc Darder, Jordi Gaya, Antoni Amoros, Joan Riutort, Miquel A Crespi, Francisco J Cortes, Magi Amoros, Mateo Coll, Francisco Quetglas y Gabriel Gelabert.

Sustituciones: LlorenÇ Gelabert por Francisco J Cortes (min.53), Luis S Rayo por Miquel A Crespi (min.60), Leandro M Zozaya por Mateo Coll (min.77) y Antonio Ramis por Marc Darder (min.90)

Port de Soller: Pascual Garrido, Alexis Garcia, Lluis Bernat, Pedro Cuart, Alfonso Tovar, Jaume Quiros, Lluis Cañellas, Guillem Cañellas, Victor Colom, Antonio Sampol y Patxi Wilson.

Sustituciones: Juan Rossello por Victor Colom (min.80) y Pere Bover por Jaume Quiros (min.88)

Goles: 1-0 Antoni Amoros (min 56), 1-1 Lluis Cañellas (min 75) y 2-1 LlorenÇ Gelabert (min 85)

Árbitro: Cristobal Cabanellas Reynés.

Tarjetas: Miquel A Crespi (amarilla, min 22), LlorenÇ Gelabert (amarilla, min 64), Magi Amoros (amarilla, min 88) y Leandro M Zozaya (amarilla, min 90) para el Sineu. Alexis Garcia (amarilla, min 27), Miguel Bestard (amarilla, min 28), Pedro Cuart (amarilla, min 30), Lluis Cañellas (amarilla, min 42), Alfonso Tovar (amarilla, min 55) y Jaume Quiros (amarilla, min 87) para el Port de Soller.

Comentario:

Complerta la jornada obligatòria de descans per a l’equip local, quart classificat amb 43 punts; li tocava avui un plat fort: el Port de Sóller equip classificat en la vuitena plaça a només 7 punts de distància.

Recordem que aquest equip en la jornada sèptima li va infringir als locals la primera i dolorosa derrota de la temporada per un 3-0 en part gràcies a l’ajuda de l’àrbitre d’aquell encontre el Sr José Miralles qui va invalidar un gol legal a l’equip sineuer el que va perjudicar notablement el desenvolupament del parti

L’ambient en els aficionats locals és d’incertesa ja que el seu equip últimament està donant una de freda i una de calenta pel que i així ho manifestava setmanes passades el seu tècnic els falta regularitat. Esperem doncs que avui sigui el dia de la recuperació d’aquesta

La primera part s’ha jugat per part dels dos equips al ralentí, sense gràcia i amb poc futbol vistós com a conseqüencia de la disposició tàctica imposada per els entrenadors i el respecte que era mutu. Es va travar el joc al mig camp, però així i tot destaquem les següents jugades:

Min 7 Lluis el davanter centre del Port de Sóller remata de cap alt sobre la porteria de Bobby.

Min 12 Xisco el migcampista local xuta innocent i fluix que rebota en un defensa visitant i surt la pilota a córner.

Min 17 El davanter visitant Jaume de cap de bell nou remata una pilota que Bobby el porter local envia a córner.

Min 22 Un altre remat de cap del 9 visitant Lluis que surt per sobre del travesser de la porteria del CE Sineu.

Min 27 Mateu Llonguet «El capitano» llança una falta que remata Matgí el central local de cap fora de la porteria.

La pólvora estava mullada en els dos equips i no encertavan a rematar dins dels tres pals.

Min 28 Rematada ras de Parrita que surt a pocs centímetres del pal dret de la porteria visitant defensada per Pascual.

Min 34 Guillem el «8» visitant dispara alt sobre la porteria de Bobby.

Min 42 Un altre nova rematada innocent de cap de Sampol el «10» visitant que surt per sobre del travesser.

Min 44 Una internada per la banda del lateral dret local Marc que passa la pilota al juvenil Xisco Cortés, i aquest hàbilment centra la pilota al centre de l’àrea petita visitant i per centímetres no empalma Parrita, d’haver tocat encara que lleugerament la pilota sense dubte s’hagués convertit en el gol psicològic del partit. La pilota va sortir per la banda.

La segona part s’ha jugat amb una mica més de ritme i ha estat quan han arribat els gols, si bé el joc ha seguit sent molt tàctic i disciplinat per ambdós equips.

Les millors jugades s’han produït en el min. 47 quan Mateu Llonguet passa un perfecte centre de falta lateral a Toni Amorós que remata al pal esquerre de la porteria de Pascual.

Min 53 Marc treu un llançament de cantonada des de l’esquerra de la porteria visitant que Matgí remata fenomenalment però la pilota pegan al cos del porter visitant.

Min 57 Arriba el primer gol. Matgí treu una falta de fort xut ras que rebutja el porter Pascual aprofitant aquest rebuig Toni Amorós aconsegueix batre la meta visitant. El 1-0 era el resultat que pujava al marcador.

Min 60 és de nou el «9» visitant Lluis qui remata un cop de cap a la sortida d’un córner i atura molt encertadament el porter local Boby.

Min 67 Lluis Simó solet davant el porter visitant llança la pilota molt alta per sobre del travesser.

Min 73 Arriba l’empat dels visitants per mitjà d’un xut de Patxi que també igual que el primer gol local rebutja Bobby i es aprofitat per Lluis per marcar. 1-1.

Min 81 Xisco el migcentre local d’individual jugada des del mig camp es planta davant el porter visitant però la pilota davant la seva estirada surt per molt poc fora i gairebé fregant el pal esquerre de la meta.

En el min. 84 Rossello del Port de Sóller remata sol a la porteria local i el xut surt fora per alt.

Dos minuts més tard del que hauria pogut ser el 1-2 a la anterior jugada arriba el 2-1 per mitjà d’una hàbil jugada del davanter local Llorenç qui roba una pilota al mig camp i davant la sortida desesperada de Pascual li bat per baix colant el esfèric en la porteria.

L’àrbitre el Sr Cristóbal Cabanellas Reynés i auxiliars han tingut una actuació correcta aplicant bé el reglament i no han influenciat per res en el resultat final. Han estat felicitats pels jugadors dels dos equips un cop finalizat el matx.

Per la nostra part apuntem que en tot cas ha exagerat mostrant cartulines grogues pel fet que alguns jugadors han protestat i en canvi en faltes comeses on pogués haver ensenyat les targetes s’ha oblidat d’això.

Finalitzat el partit els entrenadors ens expressaven les seves opinions:

Miquel Bestard el tècnic del Port de Sóller ens manifestava que el partit havia estat molt igualat i que la primera part havia reflectit un resultat just de 0-0, fruit de la disposició tàctica dels dos equips que han fet al seu torn que no es veiés un bon futbol però si pràctic.

Afegeix que el resultat no li sembla just ja que han estat prop del 1-2 i en la següent jugada s’ha produït el 2-1. Un empat hagués reflectit els mèrits dels dos equips. Es mostra molt content del treball i l’actitud dels seus jugadors així com l’esforç que han desenvolupat.

El seu objectiu segueix sent poder estar el més amunt possible del grup capdavanter de la classificació

El tècnic local Toni Florit s’expressava en uns termes semblants pel que fa al joc de la primera part, així com la fèrria disposició tàctica de tots els contendents a més que això ha fet que es veiés un futbol poc vistós.

Els dos primers gols han estat fruit de jugades a pilota aturada i rebutjos dels porters això el diu tot del poc fubol d’atac exhibit pel CE Sineu i el Port de Sóller.

Per seguir en el grup capdavanter cal estar molt atents i concentrats en tots els propers partits ja que els punts en joc d’aquí al final de lliga són molt importants.

Demana una mica més d’agressivitat ben entesa als seus pupils, més «xispa» i rapidesa en el seu joc i que estiguin més encertats en les ocasions de gol ja que últimament els costa molt marcar al seu equip.

La setmana vinent al Port de Sóller rep en la ciutat dels tarongers al Alqueria situat al mig de la classificació i el CE Sineu rendirà visita al S’Arracó que és antepenúltim de la taula.

SEBASTIA D.T. per a Futbol Balear.

 

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.