Crónica Benjamines F-8 Pueblos (Gr. C): Petra 0 – 6 Margaritense

El árbitro con los capitanes
Alineaciones:

Petra: Gabriel Martorell, Rafel Catala, Marc Ruiz, Aaron Pinilla, Jaume Olivella, Miquel Àngel, Carles Manzanares y Toni Pou.

También jugaron: Toni Gomis, Jose Moragues, Maria T. Nicolau y Joan Bibiloni

Margaritense: Pedro Capo, Pere J Vives, Pere J Sureda, Joan Gaya, Josep Rozalen, Biel X Rossello, Tomeu Nadal y Toni Cifre.

También jugaron: Miguel Calvo, Pere Curient, Juan Curient y Bartomeu Capo

Goles: 0-1 Joan Gaya (min 1), 0-2 Joan Gaya (min 2), 0-3 Pere J Sureda (min 3), 0-4 Josep Rozalen (min 4), 0-5 Biel X Rossello (min 5) y 0-6 Bartomeu Capo (min 6)

Árbitro: Lorenzo Ramis Moya.

Comentario:

MatÍ assolellat amb vent de nord fort i fred, que condicionà el desenvolupament del joc, això si per tots igual. Els de Sta. Margalida saberen aprofitar-ho quan el tenien a favor i combatir-lo quan eL tingueren en contra. Així, convertiren 3 gols en cada una de les situacions. Ben col·locats, rapits i valents en general a destacar als visitants el dorsal 6, Joan Gaya, autor de dos gols, robant pilotes i assistint als seus companys en tot moment. Pel que fa els locals, tot i posar-hi ganes, es veren superats a gaire be totes les línies. Bona actitud del grup de Toni Serralta, que tot i les diferencies no abaixaren els braços en cap moment.

El Margaritense escala posicions a la taula gracies a les ensopegades de Cardassar, Porreres i S’horta i es situen sisens. Mentre que els locals es queden a la cua i a mes s’han vist agafats per els de Porto Cristo que donaran la sorpresa guanyant al Porreres a domicili. No val badar.

JSB per a Fútbol Balear

Fotos Arnau Amengual Bonnin per a Fútbol Balear

 

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.