Crónica Juveniles 2ª Reg. (Gr. A): Petra «B» 2 – 1 MartÍ JordÁ

Petra «B»: Jose M Hernandez, Pere J Alzamora, Xavier Pujadas, Mateu Bestard, Mario Nepola, Joan Vila, Ribot Torrens, Rafel Alzamora, Mausout Youssef, Gabriel Ballester y Marc Bauza.

Sustituciones: Pere A Company por Ribot Torrens (min.55), Joan Bauza por Mario Nepola (min.63), Jose M Mas por Mateu Bestard (min.71), Miquel Estelrich por Gabriel Ballester (min.71) y Joan Miquel por Joan Vila (min.71)

MartÍ JordÁ: Jaume Gomez, Frederic Rottmann, Freddy Steven, Diogo R Belles, Jaime Belles, Rafel Cirer, Bartomeu Florit, Jose R Solano, Bernat Solano, Jorge David y Miquel Tomas.

Sustituciones: Gabriel Cifre por Freddy Steven (min.83)

Goles: 0-1 Rafel Cirer (min 41), 1-1 Mausout Youssef (min 47) y 2-1 Rafel Alzamora (min 60)

Árbitro: Jonatan Cáceres Fernández.

Tarjetas: Ribot Torrens (amarilla, min 38), Jose M Mas (amarilla, min 86) y Joan Bauza (amarilla, min 90) para el Petra «B». Diogo R Belles (amarilla, min 67) y Diogo R Belles (amarilla, min 85) para el MartÍ JordÁ.

Malament pintava la cosa després dels primers 45 minuts. Remarcar que els locals presentaren entre els convocats 5 cadets, 4 d’ells per posició al camp, titulars. Pitjor era la situació dels de Llubí que vingueren amb 12 jugadors i el canvi era el porter, que com era de preveure va acabar jugant de camp. Tret de la jugada que va propiciar el gol visitant, la resta de la primera part mes val oblidar-la. Després de varies passades, el punta Rafel Cirer, va aconseguir escapar-se de la defensa del Petra i encarar tot sol al porter, superant-lo de xut ras a la dreta, 0-1 i al descans.

El segon temps va començar amb nous ànims, sobretot pel que fa els locals. Així va esser que a tres minuts de la represa, després d’un rebuix del porter, Miquel Tomas, el recollís a la frontal Maussout Jousef qui de fort xut establí l’empat al marcador. Al minut 55, el tècnic local, Toni Morey, va donar entrada a Pere A Company per substituir al punta i avançar a Rafel Alzamora. Mes tart, al ’63, es va incorporar per banda dreta el també cadet Joan Bauza i es va intensificar l’ofensiva fins al final. Mentrestant, els de Francisco Perez, no aconseguien treure- se’n la pressió ni crear perill en atac. Tot i haver de augmentar la contundència defensiva les accions transcorrien dins de la legalitat, tret del jugador que va acabar expulsat per doble groga, Diogo Belles, qui va perdre les formes en continues discussions amb el públic assistent i que amb el temps aprendrà que no duen res de bó.

Al minut 60, gran jugada de R Alzamora, recuperant una pilota al centra que dugué en conducció fins a banda dreta, iniciant des de allà una internada a l’àrea visitant i acabar de fort xut creuat al pal llarg, imparable. A la fi el 2-1 va esser definitiu tot i que els de Petra crearen unes quantes ocasions mes que pogueren ampliar el marcador.

Tres punts que consolidan a l’UE Petra a la zona mitja de la taula i els de Llubí que es mantenen a la part baixa.