El CDA Llubí presenta sus plantillas a la afición

Las autoridades presentes al acto

El passat dissabte, dia 3 de març a les 16 de l’horabaixa al camp municipal de Ses Comes de Llubí tots els equips del club del poble, el CDA Llubí, amb un total de 8 equips més una escoleta es van presentar davant un nombrós públic.

L’acte, presentat per Margalida Molines, començà amb una desfilada de tots els jugadors i entrenadors que foren presentats un per un. Acte seguit el president del CDA Llubí, Biel Perelló juntament amb la seva directiva i els dos coordinadors, Mateu Alorda i Pedro Campaner feren un petit discurs donant les gràcies als assistents. Després sortiren El regidor d’esports, Toni Vallespir i el Batle, Joan Ramis i amb ells el President de la Federació de les Illes Balears, Miquel Bestard.

Una vegada acabats els discurs, passaren lloc als homenatges. El primer a Antonio Campayo Oviedo, entrenador dels juvenils, on li desitjaven una prompta recuperació per una malaltia, i després na Teresa Perelló Pacheco i na Rosa Perelló Llabrés van recollir un ram de flors per les seves convocatòries a la Selecció sub-12 femenines. Per acabar l’acte sortiren a ballar un grup de nins i nines del Ball Modern.

Després de la presentació els aficionats de primera regional jugaren un partit contra el Consell i a les nou hi va haver una torrada per tots els aficionats del Club, amb sortejos inclosos.

CDA Llubi

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.